FEJETON: Škatulky, škatulky, hejbejte se!
Ilustrace: Tomáš Polák. Poskytnuto portálu i60

FEJETON: Škatulky, škatulky, hejbejte se!

1. 9. 2024

Tak nevím, jsem pesimista nebo optimista? Do jaké kategorie patřím? Někteří kamarádi mě obviňujou z pesimismu, protože prej jen nadávám a všechno vidím černě, jiní zase oceňujou můj vlastně optimistický pohled, že je ještě relativně dobře, neboť všechno by mohlo dopadnout daleko hůř.

Fejetony Tomáše Poláka
Hodnocení:
(5.4 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Švancarová
Vaše nedělní fejetony mě vždy pobaví.Jen tak dál.
Jiří Dostal
:-) ... a své vlastní škatulky mít za mindrákové legrácky Calimera :-)
Marie Faldynová
Také já si ráda počtu o tom, že trapasy, maléry a špatné vlastnosti jsou vlastně srandovní. Souhlasím s tím, že smutku je na světě tolik, že přidávat další netřeba.
Zdenka Soukupová
Tomáši, souhlasím s Vandou. Na mě působíte stejně. A považuji Vás za optimistu, protože si na žádný pesimistický fejeton nevzpomínám. Podle mne vyznívají optimisticky i ty, které jsou někdy malinkou trošinku smutné.
VANDA Blaškovič
Tak to je zase lahůdka….Z toho, jak se tu prezentujete, pane Poláku, jste empatický, autentický a umíte přetvořit trapné situace do zábavných příběhů. Líbí se mi, s jakou lehkostí umíte najít humor v každodenních nesnázích, což přináší radost ,úsměv a smích….. Mně tedy určitě. Na mne působíte jako vtipný, laskavý, citlivý, člověk, který umí nejen rozveselit ostatní. Moc ráda bych někde v hospůdce poslouchala vaši společnost, třeba jen od vedlejšího stolu….i když tak malinko tuším, že vaše škatulka by mohla být i Největší z Pierotů…..
Milan Pepo
,,Pepo, ty jsi totální flegmatik." ,,No a co... mě to je jedno."
Anna Sýkorová
Krásné nedělní ráno, vaše články, komentáře jsou boží, pobaví, poučí, rozesmějou. Já, tváří vráskámi zdobenou,klamu. Jsem považovaná za věčnou optimistická, ty smutné vrásky za ty od smíchu, skryvám, smutku je na světě přeci dost a dost...
Jana Šenbergerová
Velký kus života jsem prožila jako melancholický pesimista. Naštěstí jsem se ještě včas přeprogramovala. Jako flegmatickému optimistovi se mi žije mnohem líp. :-) Vždycky nějak bylo a nějak bude ...
Milan Pepo
No tak já se považuji za nezničitelného optimistu protože vždy počítám s tím nejhorším. Někdo někam jede a už dopředu se stresuje tím, jestli stihne návazný spoj. Já jedu s klidem v duši protože počítám s tím , že jej nestihnu. Někdo se hroutí když si jej nečekaně pozve šéf. Já šel s úsměvem protože jsem počítal , že dostanu ,,kartáč." ( nakonec to bylo přidání na platu). Takže není nic lepšího než být optimistický pesimista. ;-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%