Pozvánka do našeho kraje - do Hostýnských vrchů
Všechny fotografie: Marie Měchurová

Pozvánka do našeho kraje - do Hostýnských vrchů

10. 9. 2024

Chtěla bych Vás pozvat k nám do Hostýnských vrchů. Někteří z Vás už mohli přírodu v okolí sv. Hostýna poznat při srazu "íčkařů" v roce 2022. Hostýnské vrchy s mírně zvlněnými hřebeny jsou vyhledávaným místem pro pěší turistiku i cyklovýlety.

cestování Letní soutěž 2024 příroda
Hodnocení:
(5.3 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Maruško, opět lákavá pozvánka, tleskám.
Daniela Řeřichová
Maruško, hezká pozvánka. V tvém kraji jsme s mužem pobývali často. S nostalgií si ty šťastné chvíle připomínám.
Jana Šenbergerová
Je tam u vás krásně. Všechny vaše výlety se mi moc líbí. Jste skvělá turistická pětka.
Martina Růžičková
Moc hezký kraj. :-)
Jitka Hašková
To jste měli krásný výlet, který si bezvadně užili i vnuci.
Alena Velková
Kluci měli super motivaci :-)
Marie Seitlová
Je to u vás krásné, na setkání se mi líbilo, máme krásnou krajinu. A vnuci si to náležitě s vámi zase užili.
Alena Tollarová
Škoda, že jste neměli fotopočasí. Ale výlet byl určitě i tak pěkný.
Naděžda Špásová
Maruško, vypadá to tam moc hezky, kluci i vy jste si to určitě užili. Je to bohužel od nás hodně daleko. Aneb nikdy neříkej nikdy, třeba se to povede. Mějte se všichni krásně. :-)
Jan Zelenka
Krásná krajina. Taková společnost dětí mi moc chybí.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%