Moje úklidová flotila. Který je ten pravý? FOTO: Alena Velková
Delux pro seniory
29. 8. 2024Přestože měli moji prarodiče doma elektrický vysavač, babička čas od času donutila dědečka, aby sroloval koberec v obýváku, vynesl ho na dvůr jejich činžáku a tam ho plácačkou na koberce vyklepal. Babička zkrátka neměla k vysavači velkou důvěru. Ani se jí nedivím.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Velková
25.12.2024 17:04
Aneto, tam určitě najdete spoustu seriózních recenzí...nicméně jsem s vysavačem hodně spokojená, i když všechny jeho funkce ani nevyužívám.
Aneta Gedeon
25.12.2024 09:15
Moc krásně napsaný článek, úplně mi to připomnělo staré časy s těmi "přeprašovači" – taky jsem měla pocit, že vysávání je spíš přehazování prachu z jednoho místa na druhé. Ten nový akuvysavač od Sencoru zní jako opravdový poklad, hlavně pokud zvládá zvířecí chlupy! Hned mě napadlo, že na Recenzopedii https://www.recenzopedia.cz/bile-zbozi/vysavace/ určitě najdu podrobnosti a recenze na podobné pomocníky, co myslíte?
Alena Velková
1.9.2024 18:35
Za mně je dobrý poměr cena - výkon. Mám jeden, o kterém též píšu v článku, který stál dvojnásobek, ale nevyluxuje téměř nic.
Jana Kollinová
31.8.2024 09:46
Aleno, děkuji za lehce humorné povídání na někdy nelehkou nebo spíš neoblíbenou práci jakou je vysávání. Vzpomínám si nejen na klepání koberců praklem, ale ještě v Brně maminka čistila náš jediný peršan klepáním na čerstvě napadaném sněhu a byl vždy jako nový.
Alena Tollarová
31.8.2024 07:25
Pěkná reklama pro Sencor, je to dobrá značka. Z kuchyňské linky se na mě dívá rychlovarná konvice, kterou jsem si mohla vybrat z asi 10 barev :) Tyčový vysavač jsem nikdy neměla ani jsem o něm neuvažovala z toho důvodu, že se mi přístroj nechce nosit, ale radši ho za sebou tahám. Možná jsem udělala chybu :)
Zuzana Pivcová
30.8.2024 17:17
Také vzpomínám na někdejší klepání koberců plácačkou na bidle. A starý vysavač, to už byla výhra.
Eva Mužíková
30.8.2024 13:37
Ono se dá psát opravdu o ledasčem. Má li pisatel " psací talent", umí fotit a vkládat fotky, vznikne skvělý čkánek jako tento Tvůj Aleno.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA