Vůně léta: Když vás chytne toulavá
Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová

Vůně léta: Když vás chytne toulavá

25. 8. 2024

To se tak někdy stává. Alespoň u mě. Najednou mě chytne toulavá a ze dne na den se rozhodnu, že musím někam vyjet. A už je to tam. Kde? No přece v mé hlavě. Jakmile se mi tam uhnízdí nějaké přání, tak mi to nedá a nedá, dokud si ho nesplním.

cestování Letní soutěž 2024 města a obce
Hodnocení:
(5 b. / 27 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Vlastimila Kosorínová
Bečov je jedno z nejhezčích míst .Byla sem tam ráda.
Jarmila Komberec Jakubcová
Soni hezké fotky a vzpomínky. V Bečově jsem byla se seniory z Bohumína. Zájezd pořádala Hanka P.
Daniela Řeřichová
Soňo, nádherné fotky. Ta místa jsou mi také blízká. O toulání vím své, ráno mě napadne, že chci být u splavu v Písku a drandím na autobus. A vnuk má toulavé boty po mně, i když ten už trochu dál...
Marie Měchurová
Soňo, děkuju za oživení vzpomínek. Před pěti lety jsme s turistama prošmejdili celý Karlovarský kraj. Byli jsme týden v Jáchymově, a měli jsme tam autobus. Navštívili jsme všechny lázně, Ostrov, Loket, Aš, Krušné hory, a na zpáteční cestě Bečov. Je to moc hezký kraj.
Jaroslava Handlová
Soňo, moc hezky jsi všechno popsala. Mně bylo potěšením toulat se po Varech i Lokti s vámi a ráda jsem vám ukázala některé z mých zamilovaných koutů. Děkuji Tobě i Jiřce za milou společnost.
Věra Ježková
Soňo, moc pěkná toulavá tě chytla. :-)
Soňa Prachfeldová
Moc vám děkuji za milá slova. Máme krásnou zemi.
Dagmar Vargová
Moc pěkný článek a krásné fotky. Karlovy Vary jsem navštívila v roce 2019, když jsem se léčila v Lázních Jáchymov.
Alena Vávrová
Opět moc hezké potoulání. K. Vary mám ráda, ale všude jsem určitě nebyla. Takže díky za sdílení.
Zdenka Jírová
To byl určitě hezký výlet, já to tam znám, byla jsem v KV na léčení po operaci 3 týdny. Později jsme byli na výletě jak na Lokti, tak i v Bečově a obdivovali jsme krásný relikviář, jehož objevení bylo doslova detektivní. Je to krásná krajina a jsem ráda, že jsem tam byla.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%