Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová
Vůně léta: Když vás chytne toulavá
25. 8. 2024To se tak někdy stává. Alespoň u mě. Najednou mě chytne toulavá a ze dne na den se rozhodnu, že musím někam vyjet. A už je to tam. Kde? No přece v mé hlavě. Jakmile se mi tam uhnízdí nějaké přání, tak mi to nedá a nedá, dokud si ho nesplním.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
29.8.2024 08:21
Soni hezké fotky a vzpomínky. V Bečově jsem byla se seniory z Bohumína. Zájezd pořádala Hanka P.
Daniela Řeřichová
26.8.2024 19:43
Soňo, nádherné fotky. Ta místa jsou mi také blízká. O toulání vím své, ráno mě napadne, že chci být u splavu v Písku a drandím na autobus. A vnuk má toulavé boty po mně, i když ten už trochu dál...
Marie Měchurová
26.8.2024 12:58
Soňo, děkuju za oživení vzpomínek. Před pěti lety jsme s turistama prošmejdili celý Karlovarský kraj. Byli jsme týden v Jáchymově, a měli jsme tam autobus. Navštívili jsme všechny lázně, Ostrov, Loket, Aš, Krušné hory, a na zpáteční cestě Bečov. Je to moc hezký kraj.
Jaroslava Handlová
26.8.2024 09:09
Soňo, moc hezky jsi všechno popsala. Mně bylo potěšením toulat se po Varech i Lokti s vámi a ráda jsem vám ukázala některé z mých zamilovaných koutů. Děkuji Tobě i Jiřce za milou společnost.
Dagmar Vargová
25.8.2024 21:33
Moc pěkný článek a krásné fotky. Karlovy Vary jsem navštívila v roce 2019, když jsem se léčila v Lázních Jáchymov.
Alena Vávrová
25.8.2024 21:31
Opět moc hezké potoulání. K. Vary mám ráda, ale všude jsem určitě nebyla. Takže díky za sdílení.
Zdenka Jírová
25.8.2024 19:02
To byl určitě hezký výlet, já to tam znám, byla jsem v KV na léčení po operaci 3 týdny. Později jsme byli na výletě jak na Lokti, tak i v Bečově a obdivovali jsme krásný relikviář, jehož objevení bylo doslova detektivní. Je to krásná krajina a jsem ráda, že jsem tam byla.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA