Vůně léta: Když vás chytne toulavá
Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová

Vůně léta: Když vás chytne toulavá

25. 8. 2024

To se tak někdy stává. Alespoň u mě. Najednou mě chytne toulavá a ze dne na den se rozhodnu, že musím někam vyjet. A už je to tam. Kde? No přece v mé hlavě. Jakmile se mi tam uhnízdí nějaké přání, tak mi to nedá a nedá, dokud si ho nesplním.

cestování Letní soutěž 2024 města a obce
Hodnocení:
(5 b. / 27 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Seitlová
Soni krásné toulání jste měly. Já jsem také objevovala krásy KV a moc se mi líbí. Bečově jsem byla, ale v Lokti ne. Tak snad někdy.
Naděžda Špásová
Soni, ty nejsi seniorka, ty jsi tulačka, kde všude už jsi byla. KV znám, jednak Vroutek pod kdysi patřil, pak jsem tam chtěla studovat, což nevyšlo. No a do třetice jsem tam byla služebně, když jsem pracovala na Barrandově. Přes Loket jsem jen projížděla. Hezké fotky jsou ukázkou, že je to tam moc hezké. :-)
Elena Valeriánová
Soni, krásná pozvánka, kdybych mohla hned bych se tam rozjela. V Horním Slavkově máme rodinu a v Lokti také, ale ... Děkuji za sdílení.
Jitka Hašková
To jsi měla krásný výlet. Díky za článek a prima fotky.
Jan Zelenka
Moc hezké!
Jana Vargová
Hezký výlet, určitě jste si užívaly.
Vladislava Dejmková
Ráda jsem si s tebou na KV zavzpomínala. Pěkně jste se toulaly.
Alena Tollarová
Soňo, měly jste krásný výlet. Karlovy Vary vůbec neznám, ačkoliv Krušnohor projíždí i u nás a dokonce tu jednou denně i zastaví :) Zato v Bečově jsem letos na pobytu byla už rovnou dvakrát v penzionu Hradní Bašta. Ten můžu jen doporučit!
Dana Kolářová
Soňo, a mě voní Tvoje "toulavá". Moc hezké. Ráda jsem si Vary připomněla. Díky.
Alena Švancarová
Díky Sono za podělení se o hezký výlet.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%