Obrázky z cest: Dlouhé stráně a okolí
Všechny fotografie: Blanka Lazarová

Obrázky z cest: Dlouhé stráně a okolí

23. 8. 2024

Pokud jedeme na výlet, kdy cílová stanice je dál než hodinu autem, tak jedeme radši na dva dny s přespáním. A tak vyrážíme na dvoudenní výlet do Jeseníků, podívat se na jejich krásu pěkně seshora.

cestování Tip na výlet
Hodnocení:
(4.9 b. / 23 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Blanko, krása že. Mně se tam moc líbilo, Majka zorganizovala perfektně. V penzionu nebyly ročníky na pokoji a Hanka Pr. ,mi jeden půjčila, nevrátila jsem ho dodnes. Jak vypadal Hani? Krásná fotodokumentace a ten Šternberk bych ráda viděla, takový pohádkový název. No jo děvčata, vše se nedá zvládnout. Díky Blanko.
Dana Kolářová
Majko, také moc ráda vzpomínám na Íčko setkání v Loučné. Hezké cesty - také jsme tam byli.
Marie Seitlová
Blani, jsem ráda, že se ti v mém rodném kraji líbilo a že bylo krásné počasí. Pak jsou krásné výhledy. Přečerpávající elektrárna DS je sedmý div Česka, všem doporučuji. Jsem ráda, že i po letech vzpomínáte.
Alena Tollarová
Blanko, krásný výlet, krásný popis i fotky. Také jihnu při vzpomínkách na sraz íčka v Loučné. Prošli jsme se mj. zámeckým parkem a splnilo se mi toužebné přání podívat se na Dlouhé stráně. Někde tam leží moje zlatá náušnice. Fotili jsme se i U dvou ježibab. A představ si, že jsme si pobyt prodloužili a ubytovali se ve Ztracence. Z paměti mi nevymizel obrovský borůvkový knedlík přes celý talíř :)
Marie Měchurová
Bkanko, byli jsme tam 2x a vůbec nic jsme neviděli, taková byla mlha. Zajímavá byla návštěva podzemní elektrárny. Hezké fotky!!
Alena Vávrová
Také jsem díky srazu i60 v r. 2016 v Loučné - organizovaném Majkou S. - Dlouhé Stráně a další nádherná místa viděla. Díky za připomenutí.
Jitka Hašková
Blanko bezva výlet. Jsi dobrá, co jsi toho nachodila a nafotila.
Martina Růžičková
Blanko, bezva jsi váš výlet nafotila! :-)
Věra Ježková
Blanko, pěkný výlet do míst, kde to neznám. :-)
Vladislava Dejmková
Blanko, hezky si výletuješ, užívej si to.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%