Všechny fotografie: Blanka Lazarová
Obrázky z cest: Dlouhé stráně a okolí
23. 8. 2024Pokud jedeme na výlet, kdy cílová stanice je dál než hodinu autem, tak jedeme radši na dva dny s přespáním. A tak vyrážíme na dvoudenní výlet do Jeseníků, podívat se na jejich krásu pěkně seshora.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
23.8.2024 13:25
Blanko, tiše závidím. Dlouhé stráně jsou něco, co už chci pár let vidět. Bohužel se to ještě nesplnilo a hned tak nesplnění. Podle fotek je to tam včetně okolí moc hezké.
Daniela Řeřichová
23.8.2024 12:09
Blani, tento kraj mám moc ráda a děkuji za povídání i fotky, přestože o tvých turistických pokrocích jsem informována průběžně. Jen tak dál! :-)
Alena Velková
23.8.2024 09:50
Blani, stihly jste toho opravdu hodně a s tím vínkem ti to moc sluší :-)
Zuzana Pivcová
23.8.2024 09:36
Samozřejmě se mi hned vybavil sraz i60 v roce 2016. To bylo moc fajn.
Marie Novotná
23.8.2024 09:24
Parádní výlet. Ano ,je tam moc hezky. Díky Majce S. jsem tu krásu také viděla . Prima fotečky.
Anna Potůčková
23.8.2024 09:09
Blani krásný výlet jste si udělali. Byla jsem jen v Lošticích, kde jsme byli i na exkursi v "tvarůžkárně". A v prodejně jsem tehdy nakoupila tvarůžky pro své příbuzné a přátele.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA