Ilustrace: Pixabay
Chvála úplně obyčejného člověka
9. 8. 2024Obyčejnému člověku budiž věčná sláva. Takový anonymní člověk to obvykle nemá v životě lehké. Sice vytváří, ať už rukama, či hlavou, většinu potřebných hodnot, které společnost potřebuje ke svému růstu, ale nedostává se mu, většinou, adekvátní protihodnoty.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
12.8.2024 09:33
Silnější vždy zvítězí a o nějakém charakteru, či vnímání prostého člověka, tu nemůže být řeč. Jenže bez nás většiny, by tu nebyla ta elitní menšina. A ta si na nás vzpomene lživými sliby před volbami.
Dana Puchalská
11.8.2024 14:54
Myslet ještě na ony pravdy a podobné,tak se mi asi hlava rozskočí. Zvláštní úvaha Honzo
Dana Straková
10.8.2024 07:09
Už jako děti jsme říkaly: "Kdo lže, ten krade a do pekla se hrabe." Tak snad to platí i dnes...
Anna Potůčková
9.8.2024 18:54
Co je pro jednoho pravda, pro druhého je mnohdy lež a naopak. Nemá pak opravdu cenu se kvůli "pravdě" hádat. Zvolil jsi zajímavou úvahu.
Věra Ježková
9.8.2024 17:08
Jendo, zajímavé zamyšlení. Být ve společnosti v pozadí mi nevadí. O pravdách nepřemýšlím. (Každý jen tu svou má za jedinou?) Tak, jak se ve světě orientuji, mi stačí.
Naděžda Špásová
9.8.2024 13:44
Jedno, trochu se v tom ztrácím. Pravda je jen jedna, lež je na tom podobně. V současné době je lež upřednostňována, pro ty nahoře je lhaní denním chlebem.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA