Všechny fotografie: Poskytnuty z osobního archivu Heleny Přibilové
Ekvádor - každou nohou na jiné polokouli
11. 8. 2024Ještě v roce 2019 byl Ekvádor jednou z nejbezpečnějších zemí Latinské Ameriky. Od té doby však zažívá eskalaci násilí spojeného se zločineckými gangy, obchodem s drogami, vzpourami ve vězeních a občanskými nepokoji.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Velková
17.8.2024 18:24
Bezvadný článek. I já jsem jednou neodolala a dala jsem si morče. Dostala jsem ho vcelku, natažené přes celý talíř. Chuťově bylo velmi dobré, ale trošku mi vadilo, že na mě očičkama kouká "náš Ferda" :-)
Helena Přibilová
15.8.2024 19:18
Děkuji za milé i zajímavé komentáře, které mne jako vždy velmi potěšily.
Jarmila Komberec Jakubcová
13.8.2024 00:09
Opět jedna zajímavá fotoreportáž z Jižní Ameriky. Měla jsem možnost navštívit několik jejích států, ale Ekvádor to nebyl. Byla jsem v Brazílii, Peru a Mexiku. Chystala jsem se ještě do Venezuely, ale přišel covid a tak od té doby už na takové dálky necestuji. Děkuji paní Helenko za Vaše články o cestování a životě v zemích celého kontinentu.
Daniela Řeřichová
12.8.2024 16:56
Milá paní Heleno, Vaše cestopisy jsou obdivuhodné. Věnujete jim hodně péče a díky Vám se dozvíme mnoho zajímavých informací o zemích, které většina z nás nemá šanci navštívit. Vždy se na Vaše články těším a obdivuji Váš sehraný manželský tandem. Přeji hodně radosti z cestování a těším se na další vyprávění.
Vladislava Dejmková
12.8.2024 13:30
Děkuji za obsáhlou reportáž, ráda s vqmi cestuji alespoň toto formou.
Pavlína Vavříková
12.8.2024 07:14
Hltám vaše cestopisy ze všech koutů světa. Jsem moc ráda, že vaše dobrodružství zde sdílíte. Aspoň máme díky vám malou představu, jak to ve světě vypadá. A můžeme být rádi, že žijeme v krásné, bezpečné a svobodné zemi.
Elena Valeriánová
11.8.2024 20:50
Máte úžasné cestovatelské zážitky. Je obdivuhodné, kam všude se pustíte. I když se přiznám, že takové nebezpečné dobrodružství by mě zrovna nelákalo. A tak děkuji, že jsem bezpečně z obyváku mohla cestovat s Vámi.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA