Ekvádor - každou nohou na jiné polokouli
Všechny fotografie: Poskytnuty z osobního archivu Heleny Přibilové

Ekvádor - každou nohou na jiné polokouli

11. 8. 2024

Ještě v roce 2019 byl Ekvádor jednou z nejbezpečnějších zemí Latinské Ameriky. Od té doby však zažívá eskalaci násilí spojeného se zločineckými gangy, obchodem s drogami, vzpourami ve vězeních a občanskými nepokoji.

Cestopisy Heleny Přibilové cestování
Hodnocení:
(5 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Velková
Bezvadný článek. I já jsem jednou neodolala a dala jsem si morče. Dostala jsem ho vcelku, natažené přes celý talíř. Chuťově bylo velmi dobré, ale trošku mi vadilo, že na mě očičkama kouká "náš Ferda" :-)
Helena Přibilová
Děkuji za milé i zajímavé komentáře, které mne jako vždy velmi potěšily.
Jarmila Komberec Jakubcová
Opět jedna zajímavá fotoreportáž z Jižní Ameriky. Měla jsem možnost navštívit několik jejích států, ale Ekvádor to nebyl. Byla jsem v Brazílii, Peru a Mexiku. Chystala jsem se ještě do Venezuely, ale přišel covid a tak od té doby už na takové dálky necestuji. Děkuji paní Helenko za Vaše články o cestování a životě v zemích celého kontinentu.
Daniela Řeřichová
Milá paní Heleno, Vaše cestopisy jsou obdivuhodné. Věnujete jim hodně péče a díky Vám se dozvíme mnoho zajímavých informací o zemích, které většina z nás nemá šanci navštívit. Vždy se na Vaše články těším a obdivuji Váš sehraný manželský tandem. Přeji hodně radosti z cestování a těším se na další vyprávění.
Alena Vávrová
Dík za Váš další zajímavý cestopis!
Vladislava Dejmková
Děkuji za obsáhlou reportáž, ráda s vqmi cestuji alespoň toto formou.
Pavlína Vavříková
Hltám vaše cestopisy ze všech koutů světa. Jsem moc ráda, že vaše dobrodružství zde sdílíte. Aspoň máme díky vám malou představu, jak to ve světě vypadá. A můžeme být rádi, že žijeme v krásné, bezpečné a svobodné zemi.
Elena Valeriánová
Máte úžasné cestovatelské zážitky. Je obdivuhodné, kam všude se pustíte. I když se přiznám, že takové nebezpečné dobrodružství by mě zrovna nelákalo. A tak děkuji, že jsem bezpečně z obyváku mohla cestovat s Vámi.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%