Ilustrační foto: Pixabay
Kamarád Jarek
5. 8. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Jurečková
6.8.2024 09:22
Je to pravda, někteří lidé nemají zájem se změnit. Stačí jim jen nadávat na všechno a na všechny. Stačí se podívat kolem sebe. Náš synovec má 44 let, už si nezaváže tkaničky u bot, protože je obézní, dietu nedrží. 1 pivo vypije během 3 sekund. Rodina musí jídlo a pivo před ním schovávat. Jinak je to milý člověk, ale kam spěje? Poradit si nedá.
Zdenka Jírová
6.8.2024 00:15
Aby se člověk nějak změnil, musí chtít sám. Bez vůle to nejde. Znám několik podobných osudů a všechny skončily podobně jako ten váš přítel.
Jindřich Berka
5.8.2024 20:49
Pane Brabec, já ve smůlu a karmu nevěřím. Věřím ve schopnosti každého jednotlivce. Každý má osud ve svých rukou. Paní Šenbergerová určitě není šťastný, spíše je slaboch. Jindra
Marie Faldynová
5.8.2024 12:59
Také mám kamarádku, kterou se snažím motivovat a zatím se mi to nedaří. Pokud se člověk nechce sám změnit, asi je zbytečné mu něco vysvětlovat.
Naděžda Špásová
5.8.2024 11:33
Tady bude asi pomoc hodně těžká. Tomu komu chcete pomoct musí chtít a váš kamarád asi moc nechce. Možná zkusit zapojit jeho děti.
Jana Šenbergerová
5.8.2024 11:17
Každý nemusí mít potřebu prosadit se. Znám hodně takových, kteří se stále někde prosazují, ale spokojení ani šťastní nejsou.
Dušan Brabec
5.8.2024 10:11
Zkrátka život každého je originální a každý je sám sobě spolustrůjcem svého osudu. I když jsem poznal za svůj život lidi, kteří měli fakt jen smůlu. To ale asi měli v karmě... A bylo jich málo!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA