Milý deníčku, nejvzácnější dar
Všechny fotografie: Elena Valeriánová

Milý deníčku, nejvzácnější dar

1. 8. 2024

Nikdy jsem si žádný deník nepsala a věřte mi, že mě to docela mrzí. Mnoho událostí v našem životě se mi již dávno tak nějak vykouřilo z hlavy. Jen tu a tam probleskne vzpomínka. A tak jsem se rozhodla, že pár dní letošního léta budu zapisovat do pomyslného deníčku.

cestování Letní soutěž 2024 Můj příběh
Hodnocení:
(4.9 b. / 45 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Aha, tak jsme uhádly z poloviny. Dík.
Elena Valeriánová
Rozluštění hádanky je jednoduché. Uhádly jste, že to jsou luxfery - odráželo se v nich zapadající slunko a mně to připadalo docela krásné a zajímavé.
Květuše Pinkasová
Moc milé Elenko a zrovna v těchto dnech našich milých nostalgických oslavných dnech našich výročí ♥ Tak jsem Hlučín ještě neviděla ♥ Mám asi přes 10 putovníčků ♥ Jsou v nich jen mé důležitosti v bodech, razítka, podpisy nebo taky i věnování ♥ Dnes pokračování s dobrou náladou, usmívám se nad našimi zbývajícími foto dorty a těším se na všechny u stolu ♥ Děkuji ♥
Marie Pudichová
K článku jsem se dostala až dnes. Potěšil, je přece o mém kraji. Místa na fotografiích jsou mi dobře známá (až na ten židovský hřbitov) ale na tvých záběrech jakoby zkrásněla... Ještě, že Eliška dostala ten nápad narychlo něco vymyslet. Díky
Eliška Murasová
Eleno, jsem ráda, že se ti u nás a s námi líbilo. Myslím, že jsme se prosmály odpolednem až do večera. Tak zase někdy zavítej .... :-)
Alena Velková
Skvělý výběr lokality a bezva nápad, napsat článek jako deník. Jak to děláš, že máš ty fotky vždycky tak krásné? Já si deník pravidelně nepíšu, ale mám notes, do kterého si zapisuju postřehy z cest nebo vtipné životní situace. Na smutné věci se snažím rychle zapomenout.
Libuše Heulerová
Eleno, díky za pěkné povídání doplněné působivými fotkami...
Anna Čípová
Elenko, díky za příběhy z deníčku a fotografie. Užij si darovaný čas podle svých představ.
Eva Mužíková
Luxfery ano, ale co se v nich odráží neuhádnu.
Libuše Křapová
Eleno, krásné čtení, krásné fotky :-) Těším se na pokračování :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%