Všechny fotografie: Elena Valeriánová
Milý deníčku, nejvzácnější dar
1. 8. 2024Nikdy jsem si žádný deník nepsala a věřte mi, že mě to docela mrzí. Mnoho událostí v našem životě se mi již dávno tak nějak vykouřilo z hlavy. Jen tu a tam probleskne vzpomínka. A tak jsem se rozhodla, že pár dní letošního léta budu zapisovat do pomyslného deníčku.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
1.8.2024 20:06
Eleno, děkuju za hezké čtení a jak u Tebe bývá zvykem krásné fotky. I já si myslím že ta hádanka jsou luxfery.
Eva Mužíková
1.8.2024 19:06
Eleno, tak to byl opravdu dobrý nápad, seznámit nás s relaxačnim pobytem formou deníčku. Ráda si přečtu druhý dil a prohlédnu zajímavé fotky. Dcera měla opravdu dobrý nápad a Ty si naopak můžeš pobyt užívat bez starostí.
Elena Valeriánová
1.8.2024 15:04
Jitko, musím ti odpovědět, ano, ještě jedno pokračování přidám. Děkuji všem za zastavení.
Jitka Hašková
1.8.2024 14:47
Moc zajímavý deníček a bezvadně doplněný fotkami. Děkuji. Bude pokračování ?
Jitka Hašková
Jitka Hašková
Jiří Dostal
1.8.2024 14:31
:-) :-) V deníku autor časem vnitřně roste a stává se stručným a výstižným,... třeba jako pan Zelenka. :-) :-)
Ludmila Černá
1.8.2024 14:06
Krásný dárek a vy si ho moc hezky užíváte. Křížová cesta je zajímavě ztvárněná. Díky za přiblížení,
Soňa Prachfeldová
1.8.2024 13:39
Krásný dárek od dcery, však si jej zasloužíš. Nabrala jsi sílu z nádherné krajiny do dalších všedních dnů. Elenko, hodně zdraví a pohody, přeji.
Zdenka Soukupová
1.8.2024 13:05
Eleno, nemám co dodat. Všechny pochvaly už byly napsány přede mnou. Tak alespoň ještě jednou 5 hvězdiček.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA