Šokující jízda trolejbusem MHD v Praze. Lidé nevěřili svým očím, co je při jízdě čekalo za překvapení
FOTO: DPP

Šokující jízda trolejbusem MHD v Praze. Lidé nevěřili svým očím, co je při jízdě čekalo za překvapení

30. 7. 2024

Na zastávkách či přímo ve vozech MHD každý z nás občas zažije něco, co ho překvapí, rozhodí či doslova naštve. Ale to, co zažili cestující v trolejbusu, který jsem na přepravu využil i já, bylo doslova k neuvěření.

Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 27 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Vargová
Řidič vypadá jako z říše snů. V dnešní době. Zaslouží respekt.
Eva Mužíková
Romane, diky za zajimavou informaci.
Jana Šenbergerová
Také jsme dnes zažili při nastupování do autobusu milé překvapení. Přišli jsme za maminkou se synem. Paní nás pustila první a za zády jsem slyšela, jak synkovi vysvětlila, že má starším lidem vždy dát přednost. Otočila jsem se a poděkovala podruhé. A hezký den byl ještě hezčí.
Alena Vávrová
Jj, bylo to hodně napínavé, rozuzlení nečekané, úsměvné. A tak by to mělo být! Dík! :-))
Martina Růžičková
Ani se nechce uvěřit... Ale usmívat se určitě.
Marie Měchurová
Jak málo stačí ke štěstí...
Jan Zelenka
Pořádně oslazená jízda!
Jitka Hašková
Prima zážitek. To jste jel buď na letiště nebo z letiště. Potkávám tyto trolejbusy a autobusy se stejným číslem při cestě na FTVS, ale nehodí se mi je využívat.
Dana Puchalská
Díky Romane,opět jsi nezklamal. :-)Krásně jsem se usmívala při představě cesty v trolejbusu.
Dagmar Vargová
Uf, zase jsem jen rolovala malíčkem po displeji mobilu - a okamžitě naskočily 3*. Dala bych 5*. No ale ten název článku... šokující??? Představila jsem si minimálně někoho pobodaného či přímo mrtvého :-(. Zrovna já bych si nevzala žádnou sladkost. Bonbóny v miskách pro klienty mají běžně v různých úřadech, bankách, pojišťovnách apod. Ale ano, od pana řidiče milé gesto :-).

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%