FOTO: Jana Šenbergerová
Duhové mandaly
26. 7. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
31.7.2024 19:20
Nádherné mandaly! Omalovánky s mandalami jsem před několika lety taky vybarvovala. Bylo to moc fajn. :-)
Jana Šenbergerová
29.7.2024 06:51
Děkuji vám za všechny komentáře. Blanko a Aničko, je to hra, kterou, kterou mi stáhla vnučka z Google Play. Já to teď našla jako Mandala omalovánky Coloring Games. Spoustu věcí si ve svém telefonu ještě neumím dělat sama, tak snad se v tom zorientujete vy.
František Matoušek
27.7.2024 10:21
Krása, ale asi bych na to neměl ty nervy. Zajímavý koníček. Vyvolalo to u mě vzpomínku na , paní Alena K. tomu říká krasohled, kukátko s barevnými korálky, které otáčením vytvářelo podobné obrazce.
Jana Kollinová
26.7.2024 13:08
Při čtení jsem si vzpomněla na "krasohled", kukátko s barevnými skleněnými střípky, které při otáčení vytvářely obrazce, podobné mandalám. S potěšení jsem si početla i zatoulala do dob dávno minulých, děkuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA