Duhové mandaly
FOTO: Jana Šenbergerová

Duhové mandaly

26. 7. 2024
hobby
Hodnocení:
(5.1 b. / 20 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Martina Růžičková
Nádherné mandaly! Omalovánky s mandalami jsem před několika lety taky vybarvovala. Bylo to moc fajn. :-)
Jana Šenbergerová
Děkuji vám za všechny komentáře. Blanko a Aničko, je to hra, kterou, kterou mi stáhla vnučka z Google Play. Já to teď našla jako Mandala omalovánky Coloring Games. Spoustu věcí si ve svém telefonu ještě neumím dělat sama, tak snad se v tom zorientujete vy.
Blanka Lazarová
Moc pěkné. Taky bych ráda ten odkaz, jestli to není tajné. Děkuji.
Marie Seitlová
Jani mandaly jsou moc pěkné.
Dana Puchalská
Opravdu hezký koníček.
František Matoušek
Krása, ale asi bych na to neměl ty nervy. Zajímavý koníček. Vyvolalo to u mě vzpomínku na , paní Alena K. tomu říká krasohled, kukátko s barevnými korálky, které otáčením vytvářelo podobné obrazce.
Irena Mertová
Krásné mandaly :-)
Eva Mužíková
Jani, potěšily, diky.
Alena Velková
Máte moc pěkného koníčka.
Jana Kollinová
Při čtení jsem si vzpomněla na "krasohled", kukátko s barevnými skleněnými střípky, které při otáčení vytvářely obrazce, podobné mandalám. S potěšení jsem si početla i zatoulala do dob dávno minulých, děkuji.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%