Všechny fotografie: Alena Tollarová
Pozvánka do našeho kraje: Portou Bohemicou Portou Bohemicou
26. 7. 2024Ne, opravdu nemusíte krčit čelo údivem nad zdvojeným názvem pozvánky do Ústeckého kraje. Mohly by se vám tvořit zbytečně vrásky. Název zcela odpovídá skutečnosti, není ani popletený ani nesrozumitelný.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
26.7.2024 18:49
Chtěla bych být muška zlatá a sedět nepozorovaně na Tvém batohu a cestovat s Tebou po souši i po vodě. Moc pěkný článek a znalosti místopisu jsou přímo obdivuhodné. Fotky jsou prostě krásné.
Marie Měchurová
26.7.2024 16:01
Ali, tak tomu se nedá odolat. Příště až se budeme vracet z Děčína, určitě pojedeme část cesty lodí. Fotky nám plavbu hezky přiblížili.
Blanka Lazarová
26.7.2024 15:39
Holky :-) bezva, můžu vám jen závidět. V tomto kraji mám velké rezervy a snad s tím v budoucnu něco udělám. Pěkný článek i fotky, díky. :-)
František Matoušek
26.7.2024 15:30
Hezký článeček. Hlodá ve mě červíček, že bychom s manželkou něco podobného podnikli. Musím však vymyslet jeden technický problém. Absolvování i cesty zpět kvůli autu, nebo zpátky třeba vlakem ?
Vladislava Dejmková
26.7.2024 15:30
Hezká plavba, je to opravdu zážitek. Z Pardubic jezdivala výletní loď s názvem Arnošt z Pardubic, ale už třetí rok je mimo provoz. Kolem však byla samá rovina...
Marie Seitlová
26.7.2024 15:16
Ali, krásně jsi zdokumentovala plavbu, fotky super. Před lety jsem jela z Děčína kousek za hranicí do Německa. Také by se mi líbilo setkání ička tam někde u vás a k tomu plavba.
Alena Velková
26.7.2024 14:01
Moc pěkné. Na tuto stranu jsem po Labi ještě nejela. Jeli jsme z Děčína do Drážďan. Muž nám to před lety koupil k výročí svatby - plavbu s výhledy, s rautem a živou hudbou na palubě. Bohužel v den našeho odjezdu začalo lejt a byla zima. Všichni cestující seděli v zadýchaném a zamlženém podpalubí, výhledy ani živá hudba se nekonaly. Jídlo ale bylo výborné. Venku padaly provazy deště a hladina Labe začala prudce stoupat. Po 2 hodinách procházky po Drážďanech jsme se docela promočení vrátili na naši loď, a ta byla poslední, která na se ten den dostala zpět do Děčína. Ostatní plavby byly na delší dobu zrušeny a ti, co dojeli do Drážďan po nás, museli domů busem. Miluju romantická výročí :-))
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA