Hladina jako zrcadlo. FOTO: Jana Vargová
Obelstím zrcadlo, když se k němu obrátím zády?
2. 8. 2024Jeden z momentů, proč jsem se ponořila do jejich "života", bylo zjištění, že v zrcadle na dveřích naší skříně jsem útlejší než při pohledu ve výtahu. Jsem na tom lépe, než ten z řecké mytologie: kochal se vlastním obrazem na hladině studánky tak zamilovaně a vášnivě, až se překotil a utopil se. Kdo? Narcis.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
12.8.2024 09:02
Pro mě nejlepší zrcadla jsou lidé. V lidech nejlépe vidím své klady i zápory. Když na někom vidím nedostatek, není to jeho problém, ale můj.
Alena Velková
9.8.2024 13:49
Pobavila jsem se...a jak píše Alča Tollarová, nejhorší zrcadla jsou ve zkušebních kabinkách, měli by je zrušit :-))
Jana Vargová
5.8.2024 11:48
Milí íčkaři, dnes jsem jela výtahem, ve kterém jsou připevněna kouřová zrcadla! Úžasné! Člověk se hned vidí v tom lepším světle, a to bez poskvrnek. Ovšem jen do chvíle, než se uvidím ve vlastní koupelně. :) :) :)
Soňa Prachfeldová
5.8.2024 05:38
Pěkné. Kdysi jsem slyšela, že se o půlnoci nemáme podívat do zrcadla, nechtějme to vidět. A už vůbec mít zapálenou svíčku. Umím si představit ten strašidelný obraz i odraz, ale nikdy bych to nezkoušela.
Jana Šenbergerová
4.8.2024 09:43
Moc hezké téma k rozjímání a stejně ošidné jako pohled do zrcadla. A navíc pěkně zpracované. 1*
Alena Tollarová
3.8.2024 20:48
A co zrcadla ve zkušebních kabinkách? Jsou to moji úhlavní nepřátelé :(
Jitka Caklová
3.8.2024 18:02
Ano paní Vargová, chápu, neboť mě hned napadla lupa. Také se mi stane, že chci příběh "přibarvit" něčím, o čem není řeč :-) Nejde přece o život, alespoň ne v tomto případě :-)
Dagmar Vargová
3.8.2024 17:03
Super originální zamyšlení! Se zrcátky mám problém odjakživa, vždy nosím malé kulaté zrcátko v kabelce. Nikoliv abych se zhlížela (jak se to jeví), nýbrž abych se kontrolovala (saze, špína, rozmazané řasy,... i když teď už si řasy nemaluji, nepoužívám už make-up). Jsem tzv. napřírodno, ale v zrcátku se kontroluji pořád...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA