Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová
Návštěva Senátu
25. 7. 2024Jan Werich měl kdysi říci: Válka s lidskou blbostí se nedá vyhrát, ale nesmí se vzdát, protože by pak blbost zaplavila svět.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
28.7.2024 14:30
Soni.Jsem ráda,že jste si všechny výlet užily. Ale budiž Ti útěchou,že kdybych já přijela do města které neznám bloudila bych taky.
Vlasta Ledlová
26.7.2024 13:18
Pro Alenu i ostatní zájemce o prohlídku Senátu: Vybrané prostory Valdštejnského paláce jsou od 6. dubna 2024 zdarma přístupné v rámci pravidelných prohlídek každou sobotu (od 9 do 16.00 hodin, poslední vstup 15.30 hodin). Vstup je z recepce C2.
Eva Mužíková
26.7.2024 07:25
Soni, tak to je pořádné shrnutí průběhu celého dne. Trampoty s hledánim podchodu mi připomínají mé hledáni WC v metru na Černém Mostě. Kdykoliv tam jedu, ne a ne ho najít.
Věra Ježková
25.7.2024 16:32
Do Senátu a dalších vládních institucí jsme chodili v době před vstupem ČR do EU a po něm na různé akce v rámci evropských studií.
Vladislava Dejmková
25.7.2024 15:18
Soňo, čtu se zájmen, jak jste si návstěvu Prahy užili. Já jsem ten podchod už také jednou hledala, ale měla jsem dost času, tak se to podaŕilo. Když jsem byla asi pŕed tŕemi týdny v Praze za synem, vykolejilo mě to, že zrušili mou oblíbenou tramvaj č.9, kterou v Praze jezdím celý život. Snad jen dočasně, kvůli néjaké rekonstrukci na Václavském náměstí. Nejdříve jsem se snažila pochopit náhradní spoje, ale nakonec jsem to vzdala a volal synovi o radu.
Alena Tollarová
25.7.2024 13:55
Soni, ani já bych pozvánku do Senátu neodmítla, jsem zkrátka zvědavá. V Parlamentu jsem byla, do senátu už se těžko podívám, ale to nevadí. Valdštejnskou zahradou jsem se prošla s íčkem. A do Prahy to máme kousek ... sednu na vlak a za 35 Kč jsem tam za hodinku :)
Naděžda Špásová
25.7.2024 13:17
Soni, ty jsi teda turistika. Prahu ti tiše a malinko závidím, návštěvu Senátu ne, tam je zajímavá jen budova. Hlavní je, že jsi si to užila ty a ostatní.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA