Všechny fotografie: Marie Měchurová
Pozvánka na Valašsko - po stopách Dr. Martina
31. 7. 2024Tentokrát vybíral náš prázdninový výlet děda. Pořád říká, že je rodilý Valach, že je na to hrdý, že Valašsko je krásný kraj, a my ho musíme poznat.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
5.8.2024 06:02
Měchurovi, s vnoučaty, jste nepřekonatelní. Kraj je u vás překrásný a íčkaři by měli co obdivovat.
Dana Puchalská
2.8.2024 15:12
Parádní výlet,ale byl to fakt kalup, až mně z něj nohy bolí... :-) Hezké fotky. Mám doma na památku 2 skleněné misky po babičce, které jsou hodně podobné těm z výstavy.
Blanka Lazarová
1.8.2024 07:52
Bezva místa, zážitky, fotky, hezký celý výlet, nadšení výletníci ....... tak to prostě u Měchurů chodí. Děkuji.
Marie Seitlová
31.7.2024 22:28
Měli jste krásný výlet s babičkou a dědou. Krásné fotky, některé místa jsem poznala.
Alena Vávrová
31.7.2024 22:04
Kluci, vy se tedy máte! A především máte bezva babi a dědu. My, někteří íčkaři, se taky máme, protože naše íčko mělo v r. 2017 sraz v Rožnově p/R. a díky naší průvodkyni Aničce Čípové jsme na mnoha místech také byli. A určitě moc rádi vzpomínáme, nejen na Soláň.
Naděžda Špásová
31.7.2024 13:37
Marie, kluci se evidentně bavili a to je dobře. Hezké fotky, asi se tam nepodívám, je to od nás trochu daleko.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA