FOTO: wikipedia, volné dílo
Poletím do Ameriky!
17. 7. 2024Jen si představte to štěstí! Přemýšlím, co k obědu, protože v těchto vedrech se mi tedy moc vařit nechce, a slyším, jak Jindrovi kvákla žába. To mu oznamuje mobil, že přišla nová zpráva.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libuše Křapová
22.7.2024 00:15
Evi, zrovna včera jsem doslova do hov.. šlápla. Nevím, jak je to možné, na naší zahradě, kam chodíme jen my dva s Jindrou, byl u plotu na naší straně lidský bobek. Koukala jsem po stromech, kolik budeme mít jablek, kolik se jich po jarních mrazících a současném suchu udrželo (dost) a samozřejmě jsem do něj šlápla. Bylo čerstvé, po rozšlápnutí fest vonělo. To by bylo na detektivku, jak se nám za plot dostalo, když se objevilo v místě, kde není pro cizí běžně přístup :-)
Eva Mužíková
21.7.2024 23:08
Libuško, Ty jsi prostě skvělá pisatelka. Zase jsi mne pobavila a přesvědčila, že popsání žádné situace není pro Tebe problém. Tak až pro změnu na přiklad šlápneš na dvorku do hovna od Máji, nebo Bětky, jistě napíšeš článek sršící inteligentnim humorem Tobě vlastním který pobaví celé íčko:))))
Libuše Křapová
19.7.2024 18:17
Zdenko, jsme my Češky ale ve světě žádané, že :-) není to tak dávno, co jsem zase odmítala na FB nějakou nabídku na přátelství.
Zdenka Jírová
19.7.2024 00:20
Také jsem dostala několik podobných nabídek od úžasných mužů,, kterým ke štěstí chybím jen já , s artrózou v kolenou a bez ohledu na můj věk.
Libuše Křapová
18.7.2024 20:47
Jani, a co když je ta Gabriela plešatý chlap ? :-( Za co bych ho při té pranici popadla já? No vlastně, já bych tam nebyla. Pral by se Jindřich, a to by pak měli oba stejné šance.
Jana Šenbergerová
18.7.2024 17:03
Tak nevím, jestli jste nezaváhali, prý se má příležitost chytit za pačesy. Na druhé straně se mohlo stát, že bys musela popadnout za pačesy Gabrielu, a není jisté, jestli by tě nepřeprala.
Libuše Křapová
18.7.2024 16:28
Zdenko, určitě bych vás všechny pozvala! Jenže mi sklaplo :-( Už jen z toho jednoho jediného slovíčka (až teď jsem si ho všimla ve svém předchozím komentáři určeného Eleně), je znát, jak moc mne to zklamání vzalo. Jak jinak bych mohla napsat to "zablkokoval"? Vždyť z toho kdákám! :-)
Zdenka Soukupová
18.7.2024 16:15
Líbo, a já myslela, že íčko bude pozváno na slavnostní premiéru. Už jsem chtěla zjišťovat, jaký je tam dress code. :-)
Libuše Křapová
17.7.2024 21:30
Eleno, teď jsi mi vzala vítr z plachet. Fakt myslíš, že měli zájem jen o Jindru? A on si je zablkokoval! Takže nic vařit nemusím, aspoň něco je na tom dobré :-)
Elena Valeriánová
17.7.2024 17:19
Já myslím, Libuško, že to je jasné. Zbytečně se raduješ, zájem mají o Jindru. Určitě hledají nového: Bond, James Bond, agent s povolením zabíjet. Já bych si dala pozor. ale jestli je Jindra rodinný typ, tak Ti tam taky nějaký post vyjedná. Než pojede do té Ameriky vyvařuj a peč dobroty, ty hnusný hambáče se mu rychle přejí, a do měsíce pro Tebe pošli. Znáš to, láska prochází žaludkem.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA