Všechny fotografie: Anna Potůčková
Vůně léta: Jogurto-tvarohový řez s ostružinami
16. 7. 2024Je čas ostružin a tak, aby léto vonělo i u nás v kuchyni, jsem se rozhodla poté, co mě ostružiny darovala dcera, upéct z nich nějakou dobrotu. Pokud má někdo z vás ostružiny na své zahradě, můžete recept vyzkoušet.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Michaela Přibová
16.7.2024 17:59
Aničko děkuji za radu a já se těším na další takový krásný a určitě chutný moučník. ❤
Naděžda Špásová
16.7.2024 13:37
Aničko, ty jsi fakt všestranná šikulka. Měla bys dostat metál, to myslím doopravdy. :-)
Vladislava Dejmková
16.7.2024 13:24
Vypadá to nádherně a určitě je to výborné. Zkusím, ostružiny máme na zahradě a už zrají.
Anna Potůčková
16.7.2024 12:57
Vando ztužovač není potřeba vůbec, pro mě je to zbytečnost kterou vůbec při svém pečení nepoužívám. Pokud budeš mít čerstvou šlehačku, já používám ty v krabičkách ( s Kunínskou šlehačkou v kelímku mám špatné zkušenosti, nikdy se do husta neušlehala), tak se ti krásně do husta ušlehá. A cukr do ušlehané šlehačky a podle chuti. Šlehačka by měla být 33°%.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA