Ilustrační foto: Pixabay
Zápisník starého muže: Pes v domě
17. 7. 2024Pokud jsme bydleli v domku se zahradou, nechyběl pes u boudy a kocour v domě. Málo si už pamatuji na drobného, černého, ale velmi statečného pejska, který se proslavil lovením potkanů a podobné havěti.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Krausová
22.7.2024 10:35
Evi M. máš pravdu, pořídit si pejska ve vyšším věku (zvláště štěně) je nezodpovědnost. I proto jsem dala domov Robinovi, kterému je dnes už 14,5 roku. Ale ty si cestičku k pejskům vždy najdeš třeba jen s venčením.
Dříve bohužel byli často psi u boudy uvázáni, byli to chudáci. Kdo se nemůže psovi věnovat, ten si ho nemá pořizovat. Vidím to i u nás v domě. Venčí je krátce, neznají co to je jít na dlouhou vycházku do přírody...
Eva Mužíková
21.7.2024 19:05
Celý svůj život, až do seniorského věku jsem byla obklopena pejsky. Nyní už jen venčím kamarádčinu fenku, pořidit si vlastního pejska v tomto mém věku by byla nezodpovědnost.
Zdenka Jírová
19.7.2024 00:29
Psy i kočky miluji, psa jsme sice měli jen jednou, boxera. Moc jsme si s ním užili. Kočky chovám celý život a jsou mé věrné společnice. Psy si užívám u své dcery, má dvě borderkolie, které mne milují a radostně mě vítají, když přijedu.
Hana Rypáčková
18.7.2024 19:24
Marně jsem si ze všeho nejvíc přála psa. Teprve s manželem jsme si pořídili pudlíka, jako dětem.. Po pauze na cestování druhého a já mám fenku havanského psíka..Parťačka na stáří asi stejného věku.
Jana Jurečková
17.7.2024 18:36
Nadi, kamarádka má 2 čivavy. Mates se vydržel chovat celou dobu, co jsem byla na návštěvě. Jeho psí kamarádka jen záviděla.
Jana Jurečková
17.7.2024 18:28
Měli jsme 9 let jezevčíka Borka. Byl na dvoře, ale někdy jsem si ho vzala domů na klín k televizi. Nebyl milý ani přátelský, spíš naopak. Sousedé si ztěžovali, že pořád štěká. Jenže s tím nešlo nic udělat. Poslední kapkou bylo, že pokousal tchána a musel pryč. Od té doby už chováme jen kočky.
Naděžda Špásová
17.7.2024 13:36
Psi a kočky jsou moje velká láska od dětství. Pejsky máme pořád, bydlíme v paneláku, tak jsme si oblíbili čivavy.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA