Všechny fotografie: Anna Čípová
Fotoreportáž: Začátek léta
15. 7. 2024Vedro venku i v bytě a před horkými slunečními paprsky nebylo úniku. Takový byl začátek letošního léta. Ranní a večerní procházky byly příjemné, ale bez výletů se neobejdu. Kam vyrazit? Na kopečky a k vodě, tam se snáší „tropy“ lépe.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Čípová
23.7.2024 19:45
Děkuji všem za milá slova. Mám radost, že jste se prošli se mnou malebnou valašskou krajinou. Valaško se stalo mým domovem v r. 1976 a jsem tu moc ráda.
Jana Šenbergerová
16.7.2024 17:33
Aničko, všechno už bylo řečeno. Děkuji! Kamarádka bydlí v Rožnově a v Jaseníkách mají chalupu. Žijete v krásném kraji. Přeji ti hodně pěkných výletů.
Alena Vávrová
15.7.2024 23:39
Aničko, děkuji skrze krásné fotky za vzpomínky na ten Tvůj krásný kraj i za písničku, to bývala se sborem naše "vypalovačka".
Martina Růžičková
15.7.2024 21:32
Aničko, tvoje fotky si prohlížím moc ráda. Tvůj výběr z výletů krásnými místy Valašska je super.
Helena Přibilová
15.7.2024 17:58
Děkuji, že jsem se prostřednictvím Vašich krásných fotografií mohla projít malebnou krajinou Valašska a pokochat se nádhernými výhledy.
Naděžda Špásová
15.7.2024 13:50
Aničko, jako vždy paráda. Já jsem včera neodolala a fotila za jízdy do Blatné mraky. Vždycky mi musí očistit skla.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA