Ilustrační foto: Pixabay
Vzpomínám...
13. 7. 2024Ano, vzpomínám, je to pro mě velmi těžké, ale i mě to přivádí do krásných mladých let. Už jsem se na portále zmiňovala o cestě, která nám byla osudem vyměřená, to myslím cestu, která nás svedla s mým mužem dohromady. Snad to tak mělo být.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Seitlová
14.7.2024 19:46
Jirko, krásně jste zavzpomínala na svého manžela. Rozumím vám i mě tento osud potkal a nikdy na svého muže nezapomenu i když je to již mnoho let.
Libuše Křapová
13.7.2024 09:45
Jitko, každá bolest chce svůj čas. Prožili jste spolu dlouhá vyplněná léta, máte na co vzpomínat. A společné děti, vnoučata a pravnoučata je to nejlepší, co se vám dvěma povedlo. Vzpomínejte, možná si ve vzpomínkách ještě trochu popláčete, určitě se nad něčím hezkým zasmějete. Ale vy máte pro koho žít. A také je možné, že i když na manžela nikdy nezapomenete a navždy zůstane ve vašem srdci, s úžasem zjistíte, že se tam našlo místečko i pro někoho jiného. Tak, jak se to stalo mně. Přeji vám hezké další dny.
Jitka Chodorová
13.7.2024 09:45
Děkuji Danielo, je to přesně tak, jak píšete, jen bych k tomu dodala, že Váš muž a můj muž měli stejné jméno, krásné jméno JAN, to jen tak mimochodem. Přeji Vám, pokud možno spokojený život a hodně krásnýchj vzpomínek. Děkuji Jitka
Daniela Řeřichová
13.7.2024 09:18
Paní Jitko, jak já Vám rozumím. Za pár dní tomu bude pět let, kdy odešel po 47 letech naplněných láskou, prací a vším, co k životu patří, můj muž. Byl to šok, bezmoc, stesk, který fyzicky bolí. Po čase jsem našla motivaci jít dál a také vím, že můj Jan mě nechtěl nikdy zarmoutit. Ale ta jizva v srdci se úplně nezahojí. Myslím na Vás a přeji vlídné dny příští.
Jitka Chodorová
13.7.2024 09:14
Děkuji Honzo, vím, jak bych se měla chovat, ale nějak mě to zatím nejde, přeji Ti ještě radost a spokojenost.
Jan Zelenka
13.7.2024 08:57
Jitko, dobře tě chápu, prožil jsem něco podobného. Šest let se žena trápila s rakovinou, celou tu dobu byla doma a staral jsem se o ní. Je na hřbitově v Čelákovicích, kde se o ni dcera vzorně stará. Ale pořád je pro co žít. Zůstaly nám pěkné vzpomínky a také rodina. Hodně sil do dalšího života!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA