Ilustrační foto: Unsplash
Vzpomínka na prázdniny před 50 lety: Jeden velký mejdan
9. 7. 2024Kolem mé starší sestry se motala příliš velká spousta kluků. Tedy tak to aspoň mně, třináctileté mladší sestře, kolem níž se nemotal kluk žádný, připadalo. Považovala jsem to za velmi nespravedlivé.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
10.7.2024 14:09
Já být vaší Lenkou bych dostala od mámy houbovou z jedovatých hub a od táty ... od táty pořádný nářez. Ale článek je úžasný, usmívám se a je mi z něho tak hezky. Přeji Vám krásné léto.
Ingrid Hřebíčková
10.7.2024 11:47
Moc hezký článek. Naše máma by měla hysterický záchvat, My jsme jednou si takhle u nás udělaly mejdan s jednou kamarádkou, tedy jen já, sestra a kamarádka. Když do toho vešla máma, ztropila takový skandál, že opilá kamarádka naprosto vystřízlivěla a nikdy o tom nechtěla mluvit. Byla tak šokovaná, že jsme se bály se sestrou, že nedojede domů. Nám se začala vyhýbat. Roznesla nás po celé třídě. Váš článek je zábavný a milý, hlavně jste měla záviděníhodné rodiče.
Zdenka Jírová
10.7.2024 00:17
Měla jste velmi klidné a tolerantní rodiče. Nepřála bych vaší sestře mou matku. Pro podobné záležitosti opravdu neměla pochopení.
Zdenka Soukupová
9.7.2024 12:45
Tak to je parádní vzpomínka. Obdivuji rodiče, že to ustáli. A přeju sestře i gynekologovi-řediteli hodně štěstí. :-)
Zuzana Zajícová
9.7.2024 11:52
Měla jsem skvělé rodiče i sestru. Ta samozřejmě dostudovala a je hereckou stálicí v Hradci Králové.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA