Všechny fotografie: Dušan Brabec
Tip na vycházku: ze Solvayových lomů přes Svatý Jan pod Skalou do Berouna
7. 7. 2024Ve skanzenu Solvayových lomů jsem byl osobně před sedmi lety. Na podkladě informací v měsíčníku ČD pro vás č. 6/2024 a z průběhu srazu Íčkařů 10. až 13. května 2023 jsem se rozhodl navštívit poutní místo Svatý Jan pod Skalou, kde jsem tehdy nebyl.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
12.8.2024 16:59
Pane Dusane, tomjste mi udělal radost. Přečtením článku a prohlédnutím fotek jsem si zavzpomìnala na setkání íčkařů v loňském roce v Srbsku. Někteří odvážlivci ke křìži
vystoupali, já jsem se osvěžila ledovou vodou ve Vámi zmiňovaném léčivém prameni a jako jedinà se vydala tou nádhernou pětikilometrovou cestou do Srbska.
Kdyby jste měl zájem, v mé fotogalerii Srbsko ve vše zdokumentováno. Diky za oprášení vzpomínek.
Blanka Lazarová
7.7.2024 21:24
Nabitý výlet plný zajímavých pozoruhodností. Něco z toho jsem navštívila a mohu také doporučit. Díky za sdílení a krásnou dokumentaci. :-)
Daniela Řeřichová
7.7.2024 18:49
Díky za skvělý a praktický popis trasy. Část tohoto výletu jsme loni absolvovali s íčkem. Nezapomenutelné.
Dušan Brabec
7.7.2024 11:48
Jarmilo, fotky si můžeš rozkliknout a zvětšit více postupy. 1) rozklikni si můj profil, pak klikni na Fotky, vpravo se Ti objeví (foto)Galerie a po tím klikni na Tip na výlet... a dokonce se Ti u fotek objeví i jejich názvy; 2) máš-li Windows, tak klikni na fotce v článku pravým tlačítkem myši, pak na Otevřít obrázek na nové kartě a nahoře v liště (podle nastavení) se Ti objeví nová karta a na tu když klikneš, máš velké foto jako na dlani a můžeš si s ním dělat, co chceš!
Jarmila Fialová
7.7.2024 11:06
Pěkné, chystám se tam. Jen je škoda, že fotky nejsou pod článkem, aby se daly rozkliknout a prohlédnout větší
Soňa Prachfeldová
7.7.2024 09:54
Pane Dušane, chválím a moc, perfektně zpracováno a nafoceno. Co my tu máme obdivuhodných míst a zajímavostí. Jsme malá země s bohatou historií a památkami. Co ti naši předkové dokázali!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA