Ilustrační foto: Pixabay
Vzpomínky na prázdniny před 50 lety
4. 7. 2024Celé dva měsíce, to zní jako věčnost. Koupání, výlety na kole, stát v potoce po kolena ve vodě, stavět hráz z kamení a větví, jen aby byla hlubina. Tak to bylo něco!
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Ženatová
4.7.2024 16:50
Milá Libuško* moc a moc děkuji za hezkou vzpomínku* - jako bych to psala v mnoha případech i já - jenže téměř před 70 roky ?
Jana Jurečková
4.7.2024 16:15
Na pionýrské tábory jsem také jezdila. Vzpomínám si. Pak byl tábor ruského jazyka a matematiky. Kromě učení bylo hodně odpočinku a zábavy.
Naděžda Špásová
4.7.2024 13:58
Na PT jsem jezdila každé prázdniny, pak ještě jako vedoucí. Nejčastěji jsem byla v Plasích, když přes ně jedeme z dovolené, vždycky si vzpomenu. A je na co, byl tam jeden fešný vedoucí, neodolala jsem a bylo to. Pak už jsem ho nikdy neviděla. Jezdila jsem na tábory docela ráda, vypadla jsem z domova, tam mi moc dobře nebylo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA