Ilustrační foto: Freepik
Méně sexu, méně zábavy. Mladí jsou oproti prarodičům slušňáci, ukázal průzkum
17. 7. 2024S intimním životem začínají později. Nechodí do barů. Současná mladá generace působí rozumnější a zodpovědnější, než v jejich věku byli jejich rodiče a prarodiče. Ti to nechápou a říkají potomkům: Připravujete se o zážitky, o mládí.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Šimková
18.7.2024 12:07
Chudáci, ulovily, zaneprázdněného, opravuji chyby, psala jse to rychle.
Hana Šimková
18.7.2024 11:25
Cudáci děvčata, to se mají ukazovat jako na tom obrázku,aby snad ulovoly nějakého toho chudáka zaneprátdněného učením?
Jana Šenbergerová
18.7.2024 07:27
No jo, no. Přesné vyhodnocení nepřesných čísel. Plně souhlasím s posledním odstavcem textu. Už jen proto, že můj pohled na život dříve, ale i nyní, se značně liší od toho, jak bývá hodnocen dnes. A mladým vůbec nezávidím, nemají to lehké.
Jiří Dostal
18.7.2024 05:31
:-) :-) Co říci na dolní dotaz? - Světácký šat,/ pod nohama hřad... :-) :-)
Zdenka Jírová
18.7.2024 00:30
Dnešní mládež se baví u mobilu, cpe se přitom nejrůznějšími nezdravými pochutinami a tloustne. Je také moc pohodlná na to, aby šla ven si hrát nebo tancovat, chodit na rande a bavit se. Je velmi vulgární v běžném styku na veřejnosti. To není můj jediný názor, o tom se píše a mluví v různých pořadech v TV. Nemyslím, že by měli víc učení než starší generace, leda , že se učí nesmysly na úkor rozumných věcí. Zkuste se nahodilého páťáka zeptat kolik je 8x7 nebo jaká jsou vyjmenovaná slova po L. Ihned vytáhne mobil, z hlavy to ví málokdo. Tyto věci umím ještě teď z hlavy a to mně bude 80let. A škol bylo také málo. Jen se z toho nedělala taková estráda. Kdo se nedostal na školu, šel do učňovského oboru. Když byl dost chytrý, dodělal si maturitu při práci. Třeba i vysokou školu. Já si dělala pomaturitní dvouleté studium při práci a dostávala jsem studijní volno několik hodin měsíčně placených. Vtip v tom dnes je, že všichni chtějí studovat /, i ti, kteří na to moc nemají/, jen aby nemuseli se učit pracovat.
VANDA Blaškovič
17.7.2024 23:41
Super fotografie! To jste tedy odvážná na seniorský portál….. K článku jsem se ještě nedostala. Nebo foto vybrala redakce? Děkuji za odpověď.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA