Hledám zaříkávače nebo zaříkávačku. Zn: Spěchá!
Ilustrační foto: Pixabay

Hledám zaříkávače nebo zaříkávačku. Zn: Spěchá!

30. 6. 2024

Mám domek. Krásný, rekonstruovaný, v hezké obci a na dobrém místě. Samozřejmě, že dům se zahradou nese s sebou starosti, ale s tím jsem do toho šla. Taky na to nejsem sama.

bydlení Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 35 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Libuše Křapová
Balkon byl včera hotový. A že se úpravám fest bránil :-)
Jitka Caklová
Libuško, napsat pro pobavení o problémech s vodou v domě není snadné. Také jsem je řešila už v době, kdy jsem o kvantové fyzice nevěděla vůbec nic, tak že vím, o čem píšeš. Se zpětnou platností ale musím dát za pravdu M.O., neboť síla myšlenky (pozitivní, bohužel i negativní myšlení) opravdu funguje i bez zbytečné "vaty", která se na kvantovou fyziku nabaluje. "Když to nedopadne dobře, tak špatně určitě ne." Z vlastní zkušenosti vím, že s úsměvem jde všechno líp i když jde o život.
Hana Rypáčková
No, byla jsem zvědavá o co go.. Takže dobře to dopadne.. A ani se nezapojil náš šaman..Tak si balkůnek užívej k lenošení..
Jaroslava Handlová
Libuš, pobavila jsem se článkem i některými komentáři. S úsměvem jde všechno líp. Držím pěsti, ať se veledílo zdaří k Tvé spokojenosti již dnes, nebo co nejdříve.
Libuše Křapová
Pane Kalousi, já psala článek pro pobavení, ne z hlediska kvantového fyzika. Asi vás i paní M. O. zklamu, ale já ten její ani tento váš druhý komentář nečetla do konce. Jen jsem zběžně přelétla - a víc se mi na toto téma opravdu diskutovat nechce. Děkuji ještě jednou těm, kdo pochopili a ve stejném tónu, jakým jsem psala, odpověděli. A třeba i čarovali a zaříkávali . Prostě sranda musí být, i kdyby ten balkon měl spadnout :-)
Jindřich Kalous
Marie Oppolzerová napsala: "Říkají to úplně nově KVANTOVÍ FYZICI. Vaše myšlenka je umístěna v kvantovém poli a přesně to co myslíte se děje." Jenom jestli nekecají. Já znám vlastně jenom jednoho takového kvantového fyzika, a to je jistý Amit Goswami. (Ti ostatní akorát vydělávají slušné peníze za kursy a knihy, kde donekonečna omílají jeho představy.) Jeho učení není vůbec nové - není to nic jiného než do údajně vědecké kvantově fyzikální škatulky (se kterou většina kvantových fyziků nota bene evidentně nesouhlasí) zabalené subjektivně idealistické učení irského biskupa George Berkeleye z 18. století známé též jako solipsismus - esse est percipi, čili "býti znamená býti vnímán". Dovedeno do extrému, až naposledy zavřu oči, svět, který už pak nebudu vnímat, zanikne se mnou. A ještě před ním se podobné myšlenky objevily v řecké antice i ve starověkých východních naukách. (Ten Goswami je Ind, takže má na co navazovat...) Takže asi bude užitečné být při posuzování podobných tvrzení maximálně opatrný.
Libuše Křapová
A jedna čerstvá informace, veškeré čarování a zaříkávání pomohlo, zítra se začíná opět budovat :-)
Libuše Křapová
Paní Maruško O., celý článek je psaný v nadsázce a měl vyvolat úsměv. I to hledání zaříkávače :-)
Libuše Křapová
Pane Kalousi, jo jo, to slovácké pořekadlo dobře znám :-) Žiju zde už moc roků :-)
Libuše Křapová
Díky všem za komentáře :-) Zdenko, slibuji, že až bude balkón hotový, vyfotím a vložím na foto dne. Pokud nebude vadit, že pravděpodobně bude podlahou nahoře :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%