Ilustrační foto: Pixabay
Hledám zaříkávače nebo zaříkávačku. Zn: Spěchá!
30. 6. 2024Mám domek. Krásný, rekonstruovaný, v hezké obci a na dobrém místě. Samozřejmě, že dům se zahradou nese s sebou starosti, ale s tím jsem do toho šla. Taky na to nejsem sama.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Soukupová
1.7.2024 13:00
Libuše, to musí vyjít! Už jenom kvůli tomu, že bych si ráda přečetla článek na téma " Krásný nový funkční balkon". A samozřejmě bych ráda viděla i fotky. A určitě nejsem sama..... :-)
Marie Oppolzerová
1.7.2024 12:54
Moc hezký příběh.A protože jsem sama dvakrát stavěla a vyrostla v domku který tatínek neustále opravoval,tak vím jak je opravovat složité.Opravdu.Ale zaříkávačku ani nic jiného nepotřebujete.Vy máte nastavený mozek na katastrofické scénáře a oni se pak stanou.Já mám mozek nastavený optimisticky.A nejen zaříkávači a vědmy a astrologové a psychiatři tohle říkají.Říkají to úplně nově KVANTOVÍ FYZICI.Vaše myšlenka je umístěna v kvantovém poli a přesně to co myslíte se děje.A navíc celý náš duševní i emocionální život se uchovává v kvantovém poli.Proto jde věštit i nahlédnout do minulosti.Takže změnu myšlení a věci kolem vás se budou dít jinak.Navíc při opravách je naprosto běžné že nevíte co na vás z podkladů a základů vykoukne.S tím se musí počítat jako s normálem.Zažila jsem rodinu co koupili starý statek.Já věděla do čeho jdou,oni ne.Takže si řekli že opraví tašky-a když je sundali tak zjistili že musí opravit latě,pak krov.Takže sundali obojí.Pak zjistili že se jim bortí kamenné zdivo a tak se snažili to opravit ale nakonec udělali to co já věděla předem.Do základů vše zbourali a udělali i nové základy a stavěli celé znova.Proti tomu jsou vaše potíže legrace a vidím že si přes stýskání vedede přímo bravurně.Takže držím pěsti a jen tak dál.
Jindřich Kalous
1.7.2024 10:33
Ale to přece není nic nového. Jeden z Murphyho zákonů říká, že prů...švihy se vždycky řetězí - alternativní pravidlo k tomu je, že se dostavují vždycky ve trojicích. (Existenci těch trojic potvrzuji vlastní životní zkušeností.) V americkém armádním slangu mají pro podobné situace kouzelný výraz: Clusterfuck. A znali to už naši předkové: Na Slovácku sa říká - dámy prominou - že na posraného eště aj hajzl spadne... Z Vašehom popisu vyplývá, že jste si svou dávku snad už vybrala a že dále se to bude vyvíjet už jenom hladce. Jako agnostik se modlit neumím, ale spojení s nadpřirozenem a přímluvu u vyšších mocností už Vám zařídily předřečnice, tak nezbývá než Vám popřát, aby to bylo funkční.
Zdenka Jírová
1.7.2024 00:12
Potřebuji předělat koupelnu - místo vany udělat sprchový kout. Koupelna je mališká, nic velkého. Zedník přišel, prohlédl, dokonce i napsal předpokládanou cenu, smluvil datum a slíbil předběžné konečné upřesnění barvy dlaždic ap. Tím to končilo - jednou musel uspávat syna, pak jít s ním do nemocnice, v třetím termínu musel odjet do ciziny, pak měl dovolenou a pak mně došla trpělivost a napsala že už nemusí se na nic vymlouvat a ruším svou objednávku. Ani neodpověděl. Tak hledám dalšího zedníka bez problémů. Najdu ho?
Alena Tollarová
30.6.2024 22:53
Sehnat dneska dobrého a spolehlivého řemeslníka, to je hotový zázrak. Ale zázraky se (občas) dějí a já doufám, že akce zábradlí bude zdárně dokončena :)
Jitka Hašková
30.6.2024 19:10
L9bo, držím palce i pěsti, ať vše dobře dopadne. Jsem ráda, že nic takového nemám na starosti.
Jitka Hašková
30.6.2024 19:10
L9bo, držím palce i pěsti, ať vše dobře dopadne. Jsem ráda, že nic takového nemám na starosti.
Libuše Křapová
30.6.2024 16:06
Dámy, zabere to, věřím tomu jako vy :-) Řemeslník přijel, kulhá víc jak Žofré, udělal jen izolaci a další až .... Prostě až to půjde.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA