FOTO: Roman Procházka
Češi mají ráj, obchodní dům Máj. Skutečnost je ale jiná. Krutá!
26. 6. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Řezáčová
28.6.2024 15:15
Zhlédla jsem na YouTube krátké video: Žít Prahu - Nový Máj (na Žít Prahu je plno krátkých reportáží z Prahy očima člověka, který pracuje v realitách) - on přestavbu a její využití hodnotil kladně, procházel všemu patry a popisoval jejich využití ... Bylo to zajímavé, vypadalo vše velkolepě, využití se přesunulo ale úplně jinam, už to není obchoďák - a tak to bude pro i jiné návštěvníky než dřív ...
Zuzana Zajícová
27.6.2024 19:53
Taky jsem se tam byla mrknout, protože jsem bydlela kousek od Máje a byla to jedna z mála možností nákupu. Musím Vás malinko opravit. Ta patra, kde jsou herny, se otevírají až ve 12 hodin, zato maní až do půlnoci, a tam se nic neplatí. Teprve když chcete na střechu, tak tam se dostanete výtahem musíte platit. Jinak jsem tam byla jednou a už nikdy víc...
Em Kresová
27.6.2024 12:45
ale zase, není marný, když tyhlety "pofiderní aktivity " budou mít cajti pod jednou střechou. Žídné velké pátrání a hledání. Půjdou na jisto :-)
Dagmar Vargová
26.6.2024 15:21
Ano, už jsem četla spoustu článků na toto téma. Většina názorů negativních, čemuž se vůbec nedivím. Také kolem majitelů - bratrů, potažmo jejich "šikovného" taťky, se vynořily velice zajímavé informace. Holt "znamení doby". Z Máje se stal jeden obrovský kýč :-(.
Zdenka Soukupová
26.6.2024 13:24
V podobném duchu jsem četla i jiné články. Mrzí mě, že to takhle s Májem dopadlo.
Naděžda Špásová
26.6.2024 12:42
No, Romčo, tvoje články vždycky ráda čtu. Abych pravdu řekla, tak tento Máj mě nikdy neuvidí. Když to otvírali bylo mi jasné , že tam musíš jen s naditou šrajtoflí. Teď mi Petr čte o majiteli, vypadá to na pěkné podvodníky. Určitě to byl pro vás zážitek, pozdravuj od nás Helču. Kdybyste sem měli cestu tak dejte vědět. Mějte se hezky. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA