Češi mají ráj, obchodní dům Máj. Skutečnost je ale jiná. Krutá!
FOTO: Roman Procházka

Češi mají ráj, obchodní dům Máj. Skutečnost je ale jiná. Krutá!

26. 6. 2024
nákupy Praha zábava
Hodnocení:
(5 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Řezáčová
Zhlédla jsem na YouTube krátké video: Žít Prahu - Nový Máj (na Žít Prahu je plno krátkých reportáží z Prahy očima člověka, který pracuje v realitách) - on přestavbu a její využití hodnotil kladně, procházel všemu patry a popisoval jejich využití ... Bylo to zajímavé, vypadalo vše velkolepě, využití se přesunulo ale úplně jinam, už to není obchoďák - a tak to bude pro i jiné návštěvníky než dřív ...
Zuzana Zajícová
Taky jsem se tam byla mrknout, protože jsem bydlela kousek od Máje a byla to jedna z mála možností nákupu. Musím Vás malinko opravit. Ta patra, kde jsou herny, se otevírají až ve 12 hodin, zato maní až do půlnoci, a tam se nic neplatí. Teprve když chcete na střechu, tak tam se dostanete výtahem musíte platit. Jinak jsem tam byla jednou a už nikdy víc...
Em Kresová
ale zase, není marný, když tyhlety "pofiderní aktivity " budou mít cajti pod jednou střechou. Žídné velké pátrání a hledání. Půjdou na jisto :-)
Miluše Hasenohrlová
Konec dobrých časů......tam moje kroky nepovedou.
Dana Puchalská
Myslím, že to není můj šálek čaje..... :-(
Dagmar Vargová
Ano, už jsem četla spoustu článků na toto téma. Většina názorů negativních, čemuž se vůbec nedivím. Také kolem majitelů - bratrů, potažmo jejich "šikovného" taťky, se vynořily velice zajímavé informace. Holt "znamení doby". Z Máje se stal jeden obrovský kýč :-(.
Anna Potůčková
Zrovna tam být nemusím a ani po tom netoužím
Zdenka Soukupová
V podobném duchu jsem četla i jiné články. Mrzí mě, že to takhle s Májem dopadlo.
Irena Mertová
Tak má člověk zaplakat nebo se smát? Volím to druhé.... :-)
Naděžda Špásová
No, Romčo, tvoje články vždycky ráda čtu. Abych pravdu řekla, tak tento Máj mě nikdy neuvidí. Když to otvírali bylo mi jasné , že tam musíš jen s naditou šrajtoflí. Teď mi Petr čte o majiteli, vypadá to na pěkné podvodníky. Určitě to byl pro vás zážitek, pozdravuj od nás Helču. Kdybyste sem měli cestu tak dejte vědět. Mějte se hezky. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%