My, Kreténi
FOTO: Oldřich Čepelka

My, Kreténi

26. 6. 2024

„Naši mladí“ nás vyzvali, ať s nimi jedeme na Krétu, že tam je dobré místo pro děti a že když tam už náhodou budeme, tak že jim můžeme občas hlídat dvouletého kluka, aby mohli něco podniknout sami. Takové náhodě žádní prarodiče neodolají a tak jsme jeli.

cestování Řecko
Hodnocení:
(5 b. / 24 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Jako vždy zajímavý článek. "Hra na německeho turistu" mne pobavila.
Hana Rypáčková
No, pobavila jsem se....
Zdenka Soukupová
Oldřichu, když dovolená, tak jedině veselá! S chutí jsem se zasmála. ☼
Marie Seitlová
Zajímavé a úsměvné počteničko.
Jarmila Komberec Jakubcová
Hezké povídání i fotky. Ráda na Krétu vzpomínám.
Marcela Pivcová
Pěkné, úsměvné vyprávění, které jistě zaujme více než popis cesty a řada údajů, které si každý může přečíst z mnohých prospektů v cestovních kancelářích. Já jsem byla na pobytovém zájezdu v zahraničí jen několikrát, ale i tak jsem se někde s nenasytnými rekreanty v jídelně setkala.
Dagmar Vargová
Skvělé počtení a nádherné fotky :-). Díky!
Alena Velková
Opravdu pěkně vybrané zážitky :-) Nás s mužem teď v červenci čeká něco podobného v Bulharsku. Bereme tři vnoučata, takže budeme v hotelu s aquaparkem. Poprvé jsme šílenství all inclusive zažili už vloni. Bylo to dost strašné, vidět, jak se lidi chovají stylem: Když jsme si to zaplatili...děti měly nakázáno vzít si nejdřív jen trochu, a když jim to bude chutnat, jít si přidat, tak letos to bude taky tak. Chci aby věděly, že se jídlem neplýtvá. Já budu u baru a tam ani kapka nazmar nepřijde :-))
Marie Faldynová
Zábavné a poučné, díky za takový článek.
Jana Kollinová
Velice čtivý, zajímavý a vtipný článek.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%