Zámek v Brandýse nad Labem. FOTO: Zdeněk Fiedler – Vlastní dílo, CC BY-SA 3.0, commons.wikimedia
Vyznání
24. 6. 2024Láska k domovu nevznikne na první pohled. Je to dlouhodobý proces...
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Švejnohová
25.6.2024 11:15
Paní Jarmilo, "moje" vesnička je mezi Brandýsem a Káraným, a nemá ani kostelík, ani hřbitov, jen zrenovovanou kapličku u cesty, a z bývalé hospody je teď ten obchůdek Vietnamců. Přesto se tu žije krásně, a proto velebím celý tento region na průsečíku Jizery a Labe...
Jarmila Fialová
24.6.2024 14:29
Na malých vesnicích někdy není ani jeden obchod a trvale žijící lidé se dají spočítat na prstech dvou rukou, ostatní jsou chalupáři
Elena Valeriánová
24.6.2024 14:18
Musím se usmívat: "nakupovat můžu nejméně v sedmi různých supermarketech" a co takhle: jedna předražená Hruška, jedna vietnamská večerka a jeden malinký paneláková Coop, doktor dvě dopoledne v týdnu, lékárnu nám zrušili a nejbližší je 15 km... a přece zde žijí lidé, jen se na ně zapomíná. Vždyť republika končí hned za Pardubicemi :-) Ano, život není u nás zrovna lehký, ale i tak ten náš kout máme rádi. Po přečtení Vašeho článku se mi chce zvolat slovy klasika: Šťastná to žena.
Marie Měchurová
24.6.2024 12:40
To největší životní štěstí je v tom, být doma šťastný. Mít dobré rodinné zázemí, prima kamarády, sousedy a místo k životu v krásném koutě naší vlasti. Moc hezky to napsala.
Marie Ženatová
24.6.2024 10:12
Díky moc za nádherné vyznání lásky k novému, ale hlavně dobrému místu pro život ♥
Martina Růžičková
24.6.2024 09:51
Měli jste při výběru bydliště zjevně šťastnou ruku. V Brandýse jsem byla na výletě a moc se mi líbily zdejší památky i pohodová procházka kolem řeky. Tak ať se vám v tom pěkném místě a mezi milými lidmi nadále dobře daří. :-)
Pavlína Vavříková
24.6.2024 09:29
Hezky jste se vyznala. Když člověk dobře bydlí, má kolem milé sousedy, je život veselejší. Já mám také to štětí, že jsem si vybrala dobré místo pro život.
Blanka Lazarová
24.6.2024 08:25
Pěkné vyznání, dobré místo jste si vybrali. A do Prahy blízko, líbilo by se mi tam. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA