Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová
Přišlo k nám léto plné vůní
25. 6. 2024Začalo léto. Mladí přijeli včera z dovolené, radostně jsem jim předala vnoučka a větší díl práce, která se týká zahrady a našich milých zvířátek. Je sobota, zkontrolovala jsem kolo, zda je dost nabité a vyrazila načerpat energii do přírody.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
25.6.2024 14:05
Soni, krásně jsi se s námi podělila o projížďku na kole. Kolo je i pro mne nejlepší kamarád na cestách. Tak ať Ti to celé léto pěkně jede.
Anna Potůčková
25.6.2024 12:10
Soni opět moc hezký a pohodový článek. A také opět prima fotografie. I já se vyjádřím slovy: Léto budiž pochváleno.
Blanka Lazarová
25.6.2024 11:59
Soni, díky za pěkný článek i fotky. Já čím jsem starší, tím jsem introvertnější. Moje brouzdání po přírodě, parcích, lelkování kolem vody, k tomu focení.... to by každého asi nebavilo. :-)
Alena Tollarová
25.6.2024 11:17
Soni, jak jsem uviděla hetovskou kapličku, hned jsem si řekla - Soňa brouzdala na kole :) A když jsem začala číst, připadalo mi to skoro jako kdybych to psala já. Zrovna tuhle jsem byla venku, hlavu plnou, slova se mi skládala jaksi sama a kdybych měla s sebou noťas, mohla jsem si sednout na mez a článek bych měla raz dva. Ale dojdu domů, začnu něco dělat a slova se vypaří kamsi do neznáma a vybírat fotky už se mi nechce vůbec :( Léto budiž pochváleno!
Soňa Prachfeldová
25.6.2024 11:03
Děkuji vám moc. Člověka život stále učí.A k těm fotkám, to jsem pěkně Zavorala, nějak se mi vetřel jiný program ve foťáku a fotky byly napůl malované, napůl rozmazané. A tolikrát jsem Slezáka z kola a výsledek nulový. Příště brýle, nejen sluneční.
Naděžda Špásová
25.6.2024 10:32
Soni, úplně si tě vidím, jak brázdíš na tom svém elektrickém oři krajinou. Jsi odvážná seniorka, když se nebojíš jezdit sama. To bych já nedala. Tak ať ti to ještě dlouho frčí.
Jana Kollinová
25.6.2024 09:34
Sama už toho po úrazu moc nenachodím, tak čerpán energii a dobrou náladu z krásných článků. Soňo, u Tvého článků se nabíjím z každé věty, děkuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA