Ilustrace: Tomáš Polák. Poskytnuto portálu i60
FEJETON: Jak porazit Bábu Dietu
16. 6. 2024„Prej jsem vypasenej jako jateční vepř. Vypadám prej jako bojler a když jdu, třese se mi pupek. To mi dneska řekla Bláža, když jsem požádal, jestli by mi dozadu na kaťata nevšila klínek.“ Eda je evidentně otrávenej a k mariáši usedá bez nálady. Mimochodem – říkám to nerad – ale trochu se mu při tom třese pupek.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Soukupová
17.6.2024 13:02
Bábu Dietu mám už nějakou dobu v hlavě taky. Ale mám silnou vůli a zatím nad Bábou pořád vyhrávám. Tomáši, opět skvělé čtení! :-)
Jana Kollinová
16.6.2024 14:15
Četla jsem při obědě a připojila se díky Vám k týmu bojovníku proti Bábě Dietě slupnutím dvou smažených krůtích řízků křehčených v jogurtové marinádě s česnekem a k tomu kopec dušené kedlubny. Původně to mělo být jídlo na dva dny. Ach jo.
Jana Kollinová
16.6.2024 14:07
Pane Poláku, Vaše fejetony jsou pro čtenáře i60, mající v oblibě vtipné články, pomyslnou "nedělní třešničkou na dortíku" vytvořeném společnými příspěvky aktivních členů portálu. Úvodní vtipné ilustrace celý zážitek ještě umocňují. Ráda si prohlížím každý detail a obdivuji osobitou techniku kreseb.
Helena Jelínková
16.6.2024 13:00
Souhlasím s paní Škopánovou.Fejetony p.Poláka jsou jako dělané pro knižní vydání.
Jana Vargová
16.6.2024 10:09
Konečně někdo odhalil zákulisí báby Diety! - Díky za další skvělé čtení. (Kam na ty nápady chodíte?)
Jana Petlachová
16.6.2024 09:21
Pod příspěvek Jany Šenbergerové se můžu podepsat. Naprosto výstižné! A souhlasím i s paní Škopánovou - pan Polák má můj velký obdiv. Vždycky se těším na nedělní ranní kávu u jeho dalšího fejetonu. :-)
Olga Škopánová
16.6.2024 07:48
Obdivuji pana Poláka kde stále bere inspiraci, ty fejetony by si zasloužily souhrnné knižní vydání.
Jana Šenbergerová
16.6.2024 07:15
Další hezký fejeton. Bohužel musím konstatovat, že dokud jsem kamarádila s tou výše jmenovanou bábou, neměla jsem takové zdravotní problémy, jaké jsem si evidentně přivodila s KVČK. (Klenoty Vyhlášené České Kuchyně). A proč to dělám, když vím, co dělám? Protože jsem denně konfrontována s faktem, že u nás láska pořád prochází i žaludkem. Potvora opičí!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA