Můj seniorský den: Nepodařený výlet
Ilustrační foto: Pixabay

Můj seniorský den: Nepodařený výlet

7. 6. 2024

„Opravdu  s námi  nepůjdeš?“ Naléhá kamarádka v telefonu. „Ne, fakt to nejde. S mou nohou bych to nezvládla.“ „To je škoda, víš jak dlouho jsme to plánovali.“ „Mrzí mě to, ale co nadělám.“ „Proveď s tím konečně něco! S tou nohou se otravuješ pěkně dlouho.“ „Jo, máš pravdu. Zítra jedu na „výlet“ za doktorkou.“

Jarní soutěž 2024 Můj příběh zdraví
Hodnocení:
(5.1 b. / 29 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Jurečková
Je to už hodně roků, co mě bolelo koleno. Chodila jsem k ortopedovi asi půl roku, měla jsem i neschopenku a už ani nedoufala, že začnu normálně chodit. Stal se zázrak a noha se zahojila. Od té doby mám pokoj. Přeji vám touto cestou, ať u těch doktorů vše dobře dopadne a ať máte štěstí, jako jsem ho měla já.
Marie Měchurová
Někdy se to tak vyvrbí. Vy ale život berete s humorem (někdy černým), a to se mu líbí. Přeju hodně zdraví!!
Zdenka Soukupová
Aničko, určitě bude lepší! Já vím, pořád nejde být optimista, ale je to dobrý způsob, jak se někdy nezbláznit. A z té Vaší nadsázky ten optimismus cítím. ☼
Elena Valeriánová
Slova, která souzní s mnohými z nás. Bez příkras a tak trochu s nadhledem popsaný životní zkušeností. Děkuji.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%