Až umřu, bude to brnkačka. Vím, jak to na druhé straně vypadá, znám to tam, říká motorkář, léčitel a šaman Jiří Libánský
FOTO: Poskytnuto z osobního archivu Jiřího Libánského

Až umřu, bude to brnkačka. Vím, jak to na druhé straně vypadá, znám to tam, říká motorkář, léčitel a šaman Jiří Libánský

5. 6. 2024

Pracoval jako rekvizitář, kaskadér, designér či masér a dotykový terapeut. Fotil akty, namaloval stovky obrazů, pořádal šamanské a ezoterické semináře, chodil po žhavém uhlí, jezdil na srazy motorkářů, v zimě přespával v lese.

aktivní senioři osobnosti rozhovor
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5 b. / 37 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Caklová
Díky sociální politice a systému, který se od 1.republiky zdokonaloval, jsme dnes tam, kde jsme. Ale to jsem odbočila od tématu. Kvantová fyzika, šamanismus, bubínky je pro mě "španělská vesnice" a přesto DÍKY pneumonii, kdy jsem měla 2100 leukocytů, 3 litry vody a hnisu na plicích, CRP 350, po deseti dnech šílených bolestí hrudníku, také vím jaké to je na "druhé straně" a mohu říci, že je tam KRÁSNĚ. Pouze DÍKY sebepoznání jsem dnes zdravá, bez jakýchkoliv medikamentů ♥♥♥
Vladimír Mrázek
Proti gustu žádný disputát. Kdo esoterice věří a pomáhá mu, má skutečně štěstí. Přeji hodně zdraví v důchodu.
Zuzana Pivcová
Byly to hezké roky. Děkuji Ti.
Lidmila Nejedlá
Říká se: Měl devět řemesel a desátou bídu. Díky sociální politice a systému, který se od 1.republiky zdokonaloval, nás snad nic takového nečeká. Hlavně, ať ti slouží zdraví!
Jarmila Komberec Jakubcová
Pane Libánský přeji pevné zdraví a radosti ze života.Velmi zajímavé vyprávění,
Dana Puchalská
Vida, další zajímavý rozhovor z archivu. Jiří, zdravím a měj se dobře.. :-)
Soňa Prachfeldová
Pane Dostale, vy mě vždy dostalete.
Jiří Dostal
:-) :-) :-) Paní Škopánová jenom z principu osočila nekalou konkurenci vlastní mentální metody, romantika proti mánii je jako skokan proti ropuše; jako parťák Karla Kožíška Jiříkovu vidění fandím... :-) :-) :-)
Marie Seitlová
Děkuji Jirkovi i Honzovi za zajímavý rozhovor. Přečetla jsem ho jedním dechem. Jsem ráda, že jsem tě na ičku potkala a vzpomínám na setkání v Loučné a svezení na motorce kolem Losin. Přeji pohodu, spoustu zálib a radost ze života.
Jiří Libánský
Dano S. Byla doba, kdy jsem 20, nebo 25 let nenavštívil žádného lékaře. Pak jsem dostal cukrovku a začal kolabovat. Řekli mi, že už do smrti budu muset si píchat inzulín. Skoro rok jsem si ho píchal a léčil se. až jsem měl normální hodnoty a na cukrovku zapoměl a po doktorech nechodil. Pak jsem po letech zjistil, že při řazení na motorce nemám cit v prstech na nohou. A to už bylo pozdě. Ta mrcha zákeřná si ve mně potichu a nenápadně dělala neplechu a došlo až na amputace prstů. Další okolnost byla, že jsem se živil léčitelstvím. Abych se uživil, bral jsem za to dost peněz. Bylo mi to blbý, a tak jsem požádal "tam nahoru" o nějaký stálý příjem, abych mohl léčit třeba i zadarmo. To se mi splnilo. Vždycky osud najde cestu, jak mi to splnit. Tentokrát mi zařídil plný invalidní důchod. Tak zrovna tohle jsem nemyslel. Moje chyba, chtěl jsi stálý příjem? Chtěl, tak teď nefrflej.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%