Setkání Roztoky u Křivoklátu 2024 - díl 2.
Všechny fotografie: Alena Tollarová

Setkání Roztoky u Křivoklátu 2024 - díl 2.

31. 5. 2024

Po čtvrtečním dnu plném obláčků, příjemně doprovázejích výletování a sem tam i bloudění íčka krajem Oty Pavla a spojených s návštěvou hradu Křivoklát, nás v pátek budíček probudil o trochu dříve. Vlak do Nižboru na spáče nečeká a na nádraží to svižnou chůzí máme asi 20 minut.

cestování Do stovky 2024 i60.cz
Hodnocení:
(5.1 b. / 28 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Elena Valeriánová
A ten roháč, ten nemá chybu, oblíbil si Tě.
Elena Valeriánová
Dívám se na úvodní fotku a říkám si, jakou krásu ti pomalovaní paňáci tvoří, ten mladší má samý kroužek, nepálí ho to v tom horku? Ovšem zážitek to musel být bezvadný a bezvadné je i Tvé povídání s fotkami. Děkuji za sdílení.
Jana Šenbergerová
Tiše a upřímně závidím. ❤️
Alena Vávrová
Super - slovem i foťákem! Fotky všech zapálených fotografek, pekelníků a brou-brou-brouka jsou bezva. Jo a taky Elišky!
Dana Puchalská
Álo .Konečně jsem se dostala k přečtení 2 dílu. A je opět moc zajímavý. A fotky? Samozřejmě taky. Děkuju
Helenka Vambleki
Díky za připomenutí skláren, taky jsem byla z exkurze nadšená, a parádní fotky, mohla jsem vidět i to, kam jsem se nedostala.
Libuše Heulerová
Ali, hezky jsi to pro vzpomínku sepsala...díky!!!
Soňa Prachfeldová
Tak ráda vás zase vidím, alespoň na podařených fotkách. Vášnivé fotografky, skoro líbající matičku zem. Inu mládí, já už jen v hlubokém předklonu a pak to srovnání těla! Roháč je krásný brouk. Bezva fotky.
Alena Velková
Álo, roháč je perfektní. To už je pár let, co jsem ho viděla v přírodě.
Eliška Murasová
Ali, taky jsem měla v hlavě název pekelníci, přesně tak mi připadali a byli fascinující. Ještě mě napadlo, jestli všechny ty kovy, co měl nejmladší na sobě, se při peci nezahřívají :-D Dobře jsi popsala i vyfotila ....

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%