Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová
S dobrými přáteli je radost se zase sejít
29. 5. 2024Tak nám zase jedno setkání i60 skončilo. Nebudu se pouštět do popsání akcí, které už přede mnou krásně vylíčila děvčata. Jen chci říct, že jsem se na všechny moc a moc těšila.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
29.5.2024 20:49
Soňo, byly to moc hezké chvíle, na které budu dlouho vzpomínat. Pěkně jsi to v závěru vystihla. Moc obdivuji vás, kdo jste cestovali z velké dálky a s mnoha přestupy. :-)
Jitka Hašková
29.5.2024 13:32
Soňo, správně jsi to napsala. Setkali jsme se samí dobří přátelé. Díky moc. Těším se na příště.
Eva Mužíková
29.5.2024 13:02
Soni, já vás bavím svými rýmovačkami, Ty nás svými slovy dokážeš nejen pobavit, ale pohladit na srdíčku. Dik, díky, díky...
Dana Kolářová
29.5.2024 12:10
... S dobrými přáteli je radost se zase sejít... Soňo, 100% souhlasím a těším se na příští setkání.
Marie Seitlová
29.5.2024 11:53
Soni, krásné shrnutí, také jsem se na všechny těšila a těším se i na příští setkání ať je kdekoliv. Jsme fajn parta a Honza je úžasný.
Anna Potůčková
29.5.2024 10:54
Přesně tak jako to cítíš ve svém článku Ty, stejně tak to cítím já. A Honza? To je člověk se srdcem na dlani. Také už ted se moc těším na další setkání. Snad nám zdraví dovolí další a další podobná setkání. Soni díky za další milý článek ze setkání v Roztokách.
Blanka Lazarová
29.5.2024 09:24
Soni, děkuji za pěkné shrnutí našeho setkání. Cítím to stejně jako ty. Tak zase příště. Už se těším. :-)
Alena Tollarová
29.5.2024 09:06
Soni, líbily jste se mi vy dvě kamarádky ve stejných čepičkách. A celý pobyt byl bezvadný jako vždy. Těším se na další.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA