Ilustrační foto: Freepik
Nespavost trápí mnoho lidí. Z léčení poruch spánku se stal výnosný byznys
28. 5. 2024Když má někdo potíže se spánkem, je často ochoten platit za rady a pomůcky, které jeho problém slibují vyřešit. Někdy jde o naprosté nesmysly. Nicméně obchod s nimi kvete a točí se v něm čím dál více peněz.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Kočandrlová
1.6.2024 16:00
Někdy se mi stane,že usnu a za půl hodiny se probudím a pak nemůžu třeba dvě hodiny usnout.Ráno mě zas budí světlo, a to i když mám zatemňovací závěsy,tak mne to nakonec po hodinovém převalování donutí vstát. Prášek na spaní jsem ještě v životě nepoužila.
Naděžda Špásová
29.5.2024 11:25
Nespavostí nijak netrpím. Jen se v noci budím na toaletu, nebo jsem spocená. Prášky naštěstí nemusím.
Jana Šenbergerová
28.5.2024 20:50
Čím déle je ráno tma, tím lépe spím. V létě vystačím s pěti hodinami spánku. Za světla spát nemohu, ale to řeším četbou. Prášky na spaní jsem nikdy nebrala.
Jitka Caklová
28.5.2024 18:55
Dokud jsem žila pouze íčkem a sledováním TV do pozdních hodin, usínání a spaní byl problém. Nyní touto dobou zaklapávám NTB, TV pro mě neexistuje, chodím spát "se slepicemi" (se stmíváním) a po sedmi - osmi hodinách spánku v celku "se slepicemi" vstávám. Není nic, co by můj spánek rušilo.
Věra Ježková
28.5.2024 16:23
S nespavostí se obracím na lékaře už řadu let. Před spaním se musím najíst, aby mě nebolel žaludek. Nekoukám do mobilu, ale do tabletu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA