Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová
Fotoreportáž: Svěcení pramenů ve Františkových lázních
25. 5. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
27.5.2024 21:48
Děvčata, to by byl dobrý nápad, zarezervovat si pobyt na rok 25 v FL. Je tam dobré spojení i do okolí.
Marta Novotná
27.5.2024 18:05
Letos tam zahájení lázeňské sezóny bylo opravdu krásné, parky a zahrady nádherně upravené, program pečlivě připravený i počasí se umoudřilo, viděla jsem program až po obědě, dopoledne jsem absolvovala léčebné procedury i v neděli bylo pokračování :-) super. Pěkná fotodokumentace i reportáž.
Blanka Lazarová
27.5.2024 12:42
Škoda, nikdy jsem tam nebyla. Asi by se mi tam líbilo nejen na zahájení lázeňské sezóny. Díky za sdílení.
Zdenka Jírová
26.5.2024 00:42
Před lety jsem jsem byla v tomto čase také ve Františkových lázních a zahájení lázeňské sezóny jsem zažila. Město je krásné, dobře opečovávané. Jen jsem měla smůlu na počasí. Celý můj lázeňský pobyt byla podprůměrná teplota a většinou pršelo.
František Matoušek
25.5.2024 18:44
Je to trošku z ruky, ale musí to být zážitek (dle pěkných fotek).
Anna Potůčková
25.5.2024 18:41
Fr.Lázně jsem navštívila před asi 40ti lety a už tehdy byly moc krásné.. A což v současné době? Moc hezká fotoreportáž, která mě vrátila o 40 let zpět alespon na chvilku.
Eva Mužíková
25.5.2024 18:31
Soni, dik za krásné priblíženi alce nejen slovem. Že bych se přece jen rozhoupala???
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA