Všechny fotografie: Hana Rypáčková
Rabštejn nad Střelou
23. 5. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
František Matoušek
27.5.2024 16:29
Přímo poetická pozvánka doplněná pěknými fotografiemi. Nikdy jsem zde nebyl a asi už nikdy nebudu, o to větší dík za seznámení s tímto místem.
Hana Rypáčková
25.5.2024 12:38
Tak nevím, kde jsem ten název našla. Žili tam hlavně Němci, Sychrov je asi český název . Děkuji za opravu , děvčata. Majitel je Jarmilo prima člověk, radost se tam ubytovat a posedět u dobrého jídla a piva.,..
Marie Webrová
24.5.2024 09:44
Je to krásná krajina. Ale válcová věž je zřícenina hradu Sychrov a pozůstatky hradu Rabštejn jsou pod klášterem Servitů. Pěkná fota.
Jarmila Komberec Jakubcová
24.5.2024 09:41
Moc hezké Hani. Hostinec u Kamenného mostu vlastní syn mé nejlepší kamarádky. Tak doufám, že se ti tam líbilo.
Alena Vávrová
24.5.2024 02:40
Malebné místečko a poeticky popsané i vyfocené. Díky! Viděla jsem kdysi v tv dokument o tomto místě. Jste s Eliškou šikulky cestovatelky.
Elena Valeriánová
23.5.2024 18:32
Hanko, vůbec se Ti nedivím, že máš toto místo ve svém srdci. Musí tam být krásně. Líbí se mi ten přechod řeky po kamenech, líbí se mi Eliška v náručí - jako plyšáček a líbí se mi i vše ostatní. Děkuji za sdílení.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA