Cesta k harmonii. FOTO: Daniela Řeřichová
Malá šumavská toulka
22. 5. 2024V druhém květnovém týdnu nás čekala závěrečná exkurze U3V do Kašperských Hor. Rozhodla jsem se pobyt prodloužit a fyzicky i obrazně se na chvíli vrátit do míst, která jsme s mužem opakovaně navštěvovali.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
František Matoušek
27.5.2024 16:36
Díky za šumavskou toulku krajem či místy mě nesmírně milými. Díky za modlitbu Thomase Mora.
Zuzana Pivcová
23.5.2024 19:03
Co jsem tady na jihu, už jsem konečně také poznala alespoň kousek Šumavy. Snad to bude pokračovat. Pro nás se sestrou je dost důležité mít nějaký odvoz.
Elena Valeriánová
23.5.2024 18:42
Jak jsme nicotní a malí ve srovnání s Přírodou s její moudrostí a krásou. A přece ji ničíme, chceme ji ovládat a ona se brání. Nádherná je ta naše malá zemička. Danielo, děkuji.
Radmila Coufalová
23.5.2024 07:43
To jsem se potěšila hned po ránu. Šumava je moje srdcovka a Kašperky a okolí miluju dvojnásob. Okruh přes Šibeniční vrch považuji za nejhezčí vzhledem k výhledům do okolí. V duchu jsem si ho teď znovu prošla.
Jarmila Komberec Jakubcová
22.5.2024 21:09
Paní Danielo mám Šumavu moc ráda a Vaše putování se mi líbilo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA