Cesta k harmonii. FOTO: Daniela Řeřichová
Malá šumavská toulka
22. 5. 2024V druhém květnovém týdnu nás čekala závěrečná exkurze U3V do Kašperských Hor. Rozhodla jsem se pobyt prodloužit a fyzicky i obrazně se na chvíli vrátit do míst, která jsme s mužem opakovaně navštěvovali.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
22.5.2024 16:12
V Kašperských horách jsme taky byli. Když jsme v Blatné, tak vždy jeden den věnujeme výletům. Taky jsem o tom psala. Bylo to tam hezké.
Alena Vávrová
22.5.2024 13:57
Také děkuji, Danielo, moc ráda jsem si připomněla moje putování mnoha místy Pošumaví před lety. Šumava je i pro mne kouzelná.
Blanka Lazarová
22.5.2024 11:09
Danielo, moc pěkné toulání nádhernou přírodou. Ráda jsem se s tebou prošla. Děkuji. ♥️
Jan Zelenka
22.5.2024 10:06
Šumava je krásný kraj. Před mnoha lety jsme ji se ženou pořádně prochodili. Moc krásně jste to napsala a zdokumentovala. Na většině vámi vzpomínaných míst jsme byli.
Alena Tollarová
22.5.2024 08:51
Danielo, díky za Tvoje vyznání šumavské krajině. Fotky svědčí o mimořádně krásném svěžím jaru. A modlitba od lesní kaple ani po staletích neztratila nic ze své podstaty. Měli bychom se ji naučit a říkat si ji denně před spaním :)
Soňa Prachfeldová
22.5.2024 08:31
Danielo, co říct, opěvování nádherných míst, kde to dobře znám. Děkuji. ❤️
Anna Čípová
22.5.2024 06:44
Danielko, děkuji za krásné pohlazení na duši. Nádhera vyjádřena slovem i obrazem.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA