Všechny fotografie: Věra Ježková
Autobusový den na Letenské pláni
23. 5. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Zelenka
24.5.2024 09:15
Věrko, opět moc zajímavý článek. Ukazuje skvělou práci našich předků. Moc rád bych věděl, jestli současné moderní dopravní prostředky, elektroauta, budou jezdit ještě za 70 let, jako tyto autobusy.
Jana Šenbergerová
24.5.2024 08:15
V našich končinách patří autobusy k nejčastěji používaným dopravním prostředkům, pokud nevlastníte auto. Vždycky jsem se v něm cítila bezpečněji než ve vlaku, který není přehledný. Díky za hezký článek i fotky.
Eva Mužíková
24.5.2024 07:06
Věrko,článek mi diky cestování málem unikl. Děkuji za další zajímavé téma.
Dagmar Vargová
24.5.2024 06:53
Uf, zase mně ujela ruka při hodnocení. Hvězdiček mělo být aspoň 6!!! Moc se omlouvám a díky za zajímavý článek a hezkou fotodokumentaci :-).
Věra Ježková
24.5.2024 06:34
Děkuji vám. Vzhledem k tomu, že mám poněkud omezenou možnost pohybu, vítám každou akci, na kterou se můžu vydat. A autobusy mám ráda.
Elena Valeriánová
23.5.2024 18:35
Věrko, nevšední záliba - autobusy. Ale proč ne. Já jsem kdysi dávno (za svobodna) jezdila 2 roky v ČSAD jako průvodčí. Moc mě to bavilo a mám na toto zaměstnání moc hezké vzpomínky.
Naděžda Špásová
23.5.2024 14:00
Některé autobusy znám z dětství. Věrko, je dobře, že tě tu máme, unikla by nám spousta zajímavých věcí a to myslím vážně. Jen tak dal, pozdravuj kočičku.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA