Ilustrační foto: Freepik
Můj pes a kočka jsou prostě nejvíc! Láska ke zvířatům láme v Česku rekordy
27. 5. 2024Spí v postelích, jezdí na dovolenou k moři, chodí do restaurací. A často s nimi mluvíme. Mnohdy jim vyprávíme, říkáme jim věci, které před ostatními tajíme. Pozice zvířat ve společnosti prošla obrovskou proměnou a je právě na vrcholu.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Ingrid Hřebíčková
27.5.2024 22:13
Přečetla jsem si všechny příspěvky do diskuse. A tak mi napadá, že ještě že existují takové ženy jako paní Jarmila, Alena a Ilona a jim podobní. Jinak by pro mne nestálo za to i60 číst. Za to vám patří dámy můj obdiv a dík.
Alena Gebauerová
27.5.2024 21:08
Paní Jakubcova, plný souhlas ode mne i pejska Maxika. Apani Skopanove vzkazují, že zvířecí mazlíček vás miluje bezvýhradně, nezná křivarny a pro mne na opravdu větší cenu než mnozí zlí lidé
Jarmila Komberec Jakubcová
27.5.2024 20:35
Paní Škopánová nechce si ty Vaše provokace, že jste trochu zvláštní to vím z chatu Ring. Otázky, které kladete jsou z mého pohledu /když to napíši slušně/ mimo mísu. A u počítače se mnou souhlasí moje milovaná kočenka Polynka.
Danka Rotyková
27.5.2024 19:56
Mám moc ráda psy, kočky trochu méně. Vyrostla jsem s nimi, I když na vesnici nebyli tolik milováni, jako ve městě. Dnes mě náš pes dává takovou radost, že bych ho klidně vyměnila za některé příbuzné.
Michaela Přibová
27.5.2024 19:19
I já bych chtěla dodat, že je to hrozné, jak se někteří lidé chovají zvláště ke psům. Je to jedna z věcí, na kterou si jako Pražanda na venkově nemůžu zvyknout. Považují nás tu za blázny se sestrou, když na vlastní náklady kastrujeme opuštěné kočky a chodíme je krmit. Někdy je mi k zoufání.
Zuzana Pivcová
27.5.2024 18:37
Myslela jsem, že láska je univerzální. Ať má každý rád toho, jak to cítí.
Michaela Přibová
27.5.2024 18:11
Kdysi jsem četla vtipné porovnání o zemích. Kde se dá s kým bezpečně projít zemí: v Anglii se psem, ve Francii se ženou, ve Švédskou s dítětem ....
Lenka Kočandrlová
27.5.2024 17:40
Zvířata se nemají polidšťovat, mají být s námi v soužití - ocaď - pocaď. My máme kočky,ale rozhodně s nimi nejednám jako s člověkem.Vždyť je to jen kočka.Máme je rádi,staráme se o ně, ale nezbožňujeme je.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA