Ilustrace: Tomáš Polák. Poskytnuto portálu i60
FEJETON: Splatit dluhy z časů nezralých
12. 5. 2024„Koukejte, co jsem sehnal,“ vykřikuje Standa a s pohledem žhnoucím vášní vytahuje z batůžku umělohmotný parníček. „Jako harant jsem přesně po takovýmhle toužil a záviděl jsem ho bráchanci Kubovi. Já měl sice do vany plovacího krokodýla, žábu, kachničku, ale parníček mi naši nikdy nekoupili.“
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Soukupová
13.5.2024 12:51
Jano, souhlasím, Myslím, že bych se na pár kurzů taky přihlásila. A Tomáši, jak ten nápad s čekárnou hodnotil Starej Kanec?
Jana Vargová
13.5.2024 10:26
Nemohla by si Madam Kurý udělat živnosťák na pořádání podobných seminářů? - Zase humorné počteníčko. Díky.
Anna Sýkorová
12.5.2024 21:30
Pěkné, vtipné, můj šálek kávy. I já mám "svůj svět". Píšu, ve čtvrtek, jsem otevrřela zcela novou knížku, mojí, nazvala jsem jí DOTEKY něžné i běžné. Sbírka veršů, která bude mít křtiny na mém rodném zámku v Přibyslavi. Držte palečky, ať se líbí...
Blanka Lazarová
12.5.2024 11:11
Jo,jo, tak jsem se zase od srdce zasmála a zavzpomínala na hrátky v dětství. Děkuji. :-)
Jiří Dostal
12.5.2024 07:10
:-) Dobrý, kdepak jsou ty fantazie, když se už dneska nerozumí Jiřímu Suchému: "Kapitáne, kam s tou lodí?/ Nevlečte ji do poschodí,/ probudíte partaje...." :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA