Obouvat nebo nasedat, další hrady a zámky čekají
Všechny fotografie: Jaromír Šiša

Obouvat nebo nasedat, další hrady a zámky čekají

16. 5. 2024
cestování hrady a zámky
Hodnocení:
(5.1 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Irena Mertová
Perfektní. :-)
Rostislav Mraček
Vždy se těším na vaše putování. A dnes i s mým milovaným Tovačovem! Vaše příspěvky jistě patří k tomu nejlepšímu na i60.
Michaela Přibová
Děkuji za zajímavý přehled. Tam, kde jsem nebyla, určitě vyjedeme.
Marie Měchurová
A to jsem si fandila, kolik hradů a zámků už jsme prošli. Bohužel už to všechno nedoženeme. Děkujeme za krásnou pozvánku. U nás v Holešově se to lepší, už máme menší prohlídkovou trasu s mobiliářem.
Jan Zelenka
Parádní přehlídka!
Dagmar Vargová
Díky za další úžasné putování a skvělou fotodokumentaci :-).
Helena Přibilová
Děkuji za další skvělý přehled našich hradů a zámků. Vzpomínám si, jak nás před lety na zámku v Křinci provázel jeho majitel pan Zdeněk Harapes, bratranec právě zesnulého pana Vlastimila Harapese.
Zuzana Zajícová
Prostě velká paráda!
Blanka Lazarová
Děkuji za další část vašeho pro mě " BEDEKRU ". Ukládám si a možná si to vše vytisknu jako brožůru pro případné objíždění. :-)
Dušan Brabec
Moc pěkný a inspirativní přehled s vyobrazeními. Osobně jsem byl v Loučeni (nebo Loučni?!?), Poděbradech, Dobříši (s rozsáhlými udržovanými zahradami) a na Špilberku. Ještě že to ti restituenti většinou dali na vlastní náklady do pěkného stavu... A ten závěrečný "objekt" přeci k tomu všemu logicky patří. Byť už to tak úplně není náš národní poklad, protože jsem toho dost vyprodali do zahraničí.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%