FOTO: Michaela Přibová
Můj seniorský den: Po vlastech českých
14. 5. 2024Přestože jsem v důchodu, stále ještě pracuji jako průvodkyně. Mé pracovní dny jsou nabité. Právě jsem skončila náročnou tour po Čechách a Moravě, která trvala 8 dní.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
15.5.2024 19:27
Ačkoliv jsem neměla povolání průvodkyně, často jsem vodila cizince, kteří přijeli do našeho vojenského archivu, po Praze. U některých památek jsem bohužel neměla dostatečnou historickou znalost a to bylo nemilé. Např. někdejší ředitel Vojenského archivu ve Freiburgu byl velký milovník kostelů. U všech, kolem nichž jsme třeba jen šli, chtěl vědět, chtěl vědět, komu jsou zasvěceny, no to jsem tedy plavala. Moc hezké, Míšo.
František Matoušek
15.5.2024 07:45
Hezký popsaný zažitek a omlouvám se , těch hvězdiček mělo být pět, ale nějak se mi to zvrtlo.
Miloslava Richterová
15.5.2024 07:15
Život krásný je, přeji, ať Vás tato práce i nadále těší, díky :-)
Martina Růžičková
14.5.2024 19:02
Díky za milé čtení. Máte zajímavé povolání, i když někdy musí být hodně náročné. Ale s milými lidmi to musí být radost. Tak přeji co nejvíc takových, jako byli Italové, o kterých píšete.
Dana Straková
14.5.2024 14:40
Moc hezké a moc se omlouvám, vůbec netuším, jak se mi tam dostaly ty dvě hvězdičky. Takže znovu a lépe ******
Jana Šenbergerová
14.5.2024 13:19
Myslím, že Italové měli také štěstí na průvodkyni. Přeji vám, ať se počet skupin mezi těmi dobrými zmenší.
Naděžda Špásová
14.5.2024 12:38
To musí být docela náročné, přiznám bez mučení, že bych to nedala. Jste fakt dobrá, fotky jsou hezké. Některá místa jsem kdysi navštívila. Už je to dávno.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA