Moje krajíce z odříkaného chleba
Veselská pískovna. FOTO: Jana Vargová

Moje krajíce z odříkaného chleba

20. 5. 2024

Vždyť jsi pohrdala sportem, tak co se stalo?" zeptala jsem se kamarádky. Na procházce jsem jí sotva stačila. Rozhodla jsem se, že svému tělu dopřeji hodně pohybu."

aktivní senioři cestování Jarní soutěž 2024
Autor: Jana Vargová
Hodnocení:
(5.2 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Miloslava Richterová
Krásné !
Jan Zelenka
Dvě krásné cesty. Paříž neznám, ale v Římě jsem byl se ženou dvakrát. Až jsem ji na závěr skoro naštval, když jsem jí řekl, že v Římě bych dokázal žít. Cestování je nádhera. Už jsem vydal pět cestopisů.
Zuzana Pivcová
To je zajímavé, jak jsme se v tomto případě shodly. Nikdy jsem nebyla v Paříži. nelákala mě. Z Francie jsem krátce navštívila jen německy vyhlížející Alsasko. Řím jsem letmo navštívila na podzim v rámci tzv. prodlouženého víkendu, je to asi 15 let. Krátký den, špatné počasí, problém s dočasnou zubní náhradou a nekvalifikovaná průvodkyně sehrály své. Ale jižní Čechy - Země zamyšlená - , které mě před lety štvaly, protože mi "sebraly" mé Podkrkonoší s Českým rájem, což byl můj rodný kraj, tak ty mi teď dělají radost a já snad jim svými pozitivními myšlenkami také.
Věra Ježková
Hezký článek, hezké fotky. V Římě jsem byla v rámci poznávacího zájezdu. Majíc ráda antiku, těšila jsem se na něj. A zklamána jsem rozhodně nebyla. Paříž mě nechává chladnou. Zejména proto, že se mi nelíbí francouzština. Jižní Čechy se líbí snad každému, také v nich mám několik oblíbených míst.
Blanka Lazarová
Snažím se objevovat nové. Ale i to, co jsem shlédla v dávné minulosti, mě láká. Teď to vnímám úplně jinak než třeba před 25 lety. :-)
Alena Velková
Jižní Čechy jsou i naše srdcovka. Máme tam chalupu po předcích. Vždycky, když se vrátím z nějaké dovolené, tak tam hned jedu a dojatě si říkám, že ani nevíme, co tu máme za malebnou nádheru.
Marie Měchurová
Brzy příjde doba, kdy si budeme prohlížet fotografie, a vzpomínat na zajímavá místa, která jsme navštívili. Vzdálenosti při cestování se začínají zkracovat. Máme ale velké štěstí, že v té naší malé zemičce je tak krásně.
Jana Šenbergerová
Pěkné čtení, a jistě nejen po ránu. Je tolik krásných míst, která jsem neviděla, a neméně těch, která jsem viděla a zapomněla. Teď se hlavně snažím odhalovat a vidět krásu těch, která mám denně na očích. Pořád je co objevovat. Daleko i blízko. Ať vás to stále těší. Mně udělal váš článek včetně krásných fotek také radost.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

19%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%